MAUI CPH
1571    SOLD
- +
EXPIRED
310 DKK
175 DKK

2 large poke bowls + 2 iste hos MAUI – Populær poke joint stormer frem på Nørrebro, Vesterbro, Islands Brygge, Fisketorvet og Amager

Allerede inden de nåede at slå dørene op, var de blevet omtalt i alt fra Politiken til AOK og ELLE. De var nogle af de første til at lave poke i København, og på åbningsdagen stod hundredvis af mennesker i kø. I dag, knapt 3 år senere, har MAUI indtaget Nørrebro, Vesterbro, Islands Brygge, Fisketorvet og Amager. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, og råvarerne er bæredygtige. Invitér venner, veninder og kæreste på én af verdens hippeste food trends – sushi in a bowl.

WHAT YOU GET

Få 2 large poke bowls + 2 drikke hos MAUI. Værdibeviset kan indløses i alle MAUIs poke joints. Spis i én af restauranterne eller bestil 'to go' (OBS! i øjeblikket kan der kun bestilles 'to go'). Du har frit valg mellem alle køkkenets poke bowls. Nyd One med friskfanget laks, ris og edamamebønner, toppet med avocado, forårsløg, syltet ingefær, goma-dressing og ponzu. Få Seven med spicy tuna, avocado, kimchi og chili-mayo. Smag veganske bowls med alt fra tofu til tang, quinoa, syltet rødløg og rødkål. Få Ten med tsukune chicken meatballs og teriyaki-sauce samt Three med laks, kimchi, sort sesam og ponzu. Vælg Five med tun, edamamebønner, marineret gulerod, ingefær og chili-dressing. Nyd hjemmelavet iste og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle MAUIs poke joints
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juli 2020
  • Ring på forhånd – så er dine poke bowls klar, når du kommer for at hente dem
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 11-21
Lørdag - søndag, kl. 12-21

+ ABOUT

Fra kysterne på Hawaii til gaderne i København! Hos MAUI fusionerer dygtige kokke hawaiianske poke bowls med nordisk gastronomi og smagsindtryk fra hele verden. Rammerne er indbydende og hippe, fyldt med madglæde og bløde vibes. Her er der fokus på sundhed, bæredygtighed og de bedste råvarer i sæson.

MAUIs kombinerede restauranter & take aways tager gæsterne på smagsrejse til de amerikanske solskinsøer. De åbne køkkener bringer mad, gæster og kokke helt tæt på hinanden. Respekten for de hawaiianske madtraditioner er enorm, alt bliver lavet in-house, og smagen er for vild.

+ WHERE

Ravnsborggade 14
2200 København N

Istedgade 109
1650 København V

Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59
1560 København V
(åbner 1. april)

Reykjaviksgade 3
2300 København S

Amagerbrogade 32
2300 København S