Norrlyst
386    SOLD
- +
EXPIRED
225 DKK
125 DKK

2 stk. smørrebrød hos Norrlyst i Indre By – Tidligere Michelin-kok byder på smørrebrød i historisk bindingsværkshus

De får råvarerne hjem fra små lokale landbrug. Smørrebrødskortet skifter med sæsonen, og køkkenet er legesygt. Hos Norrlyst tager kokkene afsæt i det klassiske danske smørrebrød, som nytænkes og forfines både i dets sammensætninger og smage. Det er under et halvt år siden, at de slog dørene op i et af Indre Bys smukke bindingsværkshuse. De byder på smørrebrød med helt unikke smage, og køkkenet styres af den tidligere Michelin-kok Emil Eshardt fra Søllerød Kro, Kadeau og AOC.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på smørrebrød hos Norrlyst i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. I har frit valg til alt på smørrebrødskortet, og I vælger hver især 2 stk. smørrebrød. Smag fx røget islandsk laks med rygeost og spiselige blomster. Få stenbiderrogn på grillet ølandshvedebrød med crème fraîche og brøndkarse. Nyd tatar af okseinderlår med peberrodscreme, ramsløgsemulsion og sprøde kartoffelchips. Få marinerede sild med syltede grønne jordbær, blomsterkarse, kapers og crème fraîche. Smag confiteret kylling rørt med friskost, løvstikke og sennep, toppet med ærteskud og syltede sennepsfrø. Få kalv med kantarel-remoulade, sprøde løg, tallerkensmækkere og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Norrlyst
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2020
  • Smørrebrød serveres udelukkende til frokost
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Lunch
Monday-Sunday, 11:30-16:00
(Please note: for lunch, Norrlyst only serves smørrebrød)

Evening
Monday-Sunday, 17:00-23:00

+ ABOUT

De ligger i hjertet af København i et smukt bindingsværkshus fra 1799. Lokalerne er renoveret med dyb respekt for deres historie, og det gamle bindingsværk er naturligvis bevaret. Hos Norrlyst nyfortolker de det klassiske smørrebrødskøkken, og de arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.

Kokkene plukker vilde urter nord for København. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og den koldrøgede Vestfjord-laks er måske verdens bedste. Hos Norrlyst taler råvarerne for sig selv. Deres smørrebrød smager for vildt, og det akkompagneres af alt fra verdensklasse øl til egenproduceret snaps.

+ WHERE

Kompagnistræde 8
1208 Copenhagen K