RALPHs Mad & Vin
1500    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos RALPHs Mad & Vin – Kombineret restaurant og vinbar har slået dørene op ved Søerne på Østerbro

De byder på mad- & vinoplevelser i særklasse, og det er blot et halvt år siden, at de slog dørene op. Kokkene henter økologiske grøntsager hjem fra små lokale landbrug. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte gårde. Hos RALPHs er køkkenet dogmefrit, og vinkortet er en fortælling i sig selv. Deres sommelier nørder franske og italienske vine fra unikke vingårde. Menukortet er dikteret af sæsonens udbud af råvarer, og tavleretterne skifter fra dag til dag.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos RALPHs Mad & Vin på Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner, veninder og kæreste på fantastiske mad- og vinoplevelser. Smag stenbiderrogn på smørristet rugbrød med crème fraîche og hakkede rødløg. Få kroketter af Duroc-gris med friskhøvlet parmesan, timian og røget chilimayo. Nyd gyoza med ponzusauce og glacerede short ribs med æble. Få moules frites og franske østers. Nyd ribeye med bearnaise og grillet kartoffel. Få syltet pære med toffee-creme, karamelliseret hvid chokolade og ristede hasselnødder. Smag vin fra Burlottos vinmarker i Piemonte og Sancerre dyrket af Pascal Jolivet i Loiredalen. Nyd Pinot Noir fra Domaine Roux Pere & Fils i Bourgogne. Smag Chablis fra Dominique Gruhier og Grüner Veltliner hentet hjem fra Sepp Moser i Østrig. Få champagne, dessertvin, håndbryggede øl og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos RALPHs Mad & Vin
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. september 2020
  • Bordreservation skal foretages online
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos RALPHs Mad & Vin
+ HOURS

Tirsdag - onsdag, kl. 17-23
Torsdag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

Restauranten syder og summer af god mad, vin og livsglæde. Stemningen er dejlig afslappet, og stedet er imponerende smukt. Hos RALPHs arbejder kokkene med lokale råvarer i sæson. Vinkortet gemmer på alt fra klassisk til ny funky vin, og udvalget er konstant i rotation.

De har indrettet lokalerne med rå betongulve, naturtræ, dansk design og levende lys. De går op i bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi. Hos RALPHs skinner kærligheden til vinen og råvarerne igennem hver en servering. De sætter gæsten og den gode oplevelse i centrum, og anmeldelserne taler for sig selv.

+ WHERE

Øster Farimagsgade 93
2100 København Ø