simpleRAW
816    SOLD
- +
EXPIRED
350 DKK
175 DKK

2 burgere + 2 juice / lemonade hos simpleRAW i Indre By – Veganske kokke laver nogle af byens bedste burgere

"Måske den bedste burger, jeg nogensinde har fået. Jeg er kæmpe fan. Toplækkert, velsmagende og mættende. Virkelig en fed oplevelse!" De er blevet rost til skyerne af gæster fra ind- & udland – og de er med på VisitCopenhagens liste over byens bedste spisesteder. I 2009 startede simpleRAW i et lille lokale på Vesterbro, og få år efter var succesen blevet så stor, at de åbnede i hjertet af København. De byder på noget af det vildeste veganske, byen kan præstere, og deres burgere er et kæmpe hit.

WHAT YOU GET

Få 2 burgere og 2 juice/lemonade hos simpleRAW i Indre By. Spis i den populære restaurant eller bestil 'to go'. Nyd veganske burgere serveret i lune havreboller med quinoa-bøf, tomat, salat, rødløg, pickles, røget paprikamayo og ost lavet på kokos. Få juice eller lemonade efter eget valg. Smag rødbedejuice med gulerod, citron og ingefær. Få ren appelsinjuice og lemonade med frisk mynte og citron. Nyd æblejuice med mango og chili. Få grøn juice med spinat, mynte, ingefær og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos simpleRAW
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2020
  • Bordreservation samt bestilling af take away kan foretages online – anfør ”burger & juice” på din reservation
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 12:00-20:30
Lørdag, kl. 11:00-20:30
Søndag, kl. 11:00-17:00

+ ABOUT

I et smukt københavnerhus fra 1700-tallet har simpleRAW indrettet sig med respekt for husets historie og for kloden, som vi alle bor på. Lokalerne er prydet med naturtræ, blotlagte murstensvægge og planter, der vokser vildt ned fra loftet. Køkkenet er 100% vegansk, og maden får selv de største kødspisere til at overgive sig til det grønne køkken.

Siden 2009 har simpleRAW hyldet frugter & grøntsager for deres unikke smage og teksturer. De har bygget konceptet op omkring sundhed, økologi og bæredygtighed. Kokkenes kærlighed til maden skinner igennem hver en servering, og gæsterne kommer fra hele verden.

+ WHERE

Gråbrødretorv 9
1154 København K