Matcha Bar / Heylo
1000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
276 DKK
138 DKK

2 signature waffles + 2 drikke hos Matcha Bar i Magasin – Få superfood drikke og vafler toppet med avocado, hummus og falafel

De eksperimenterer med nogle af verdens sundeste superfoods. Alt på kortet er økologisk, glutenfrit og vegansk, og matchaen hentes direkte hjem fra Japan. I 2016 åbnede de i et lille lokale på Vesterbro, og sidste år rykkede Matcha Bar så ind i Magasin. De har skabt en oase i landets mest ikoniske stormagasin – indrettet med en overflod af bambus, naturtræ og smukke tæpper. Stemningen sættes af bløde bohemian vibes, og kokkene byder på noget af det lækreste i København.

WHAT YOU GET

Få 2 signature waffles og 2 drikke hos Matcha Bar i Magasin. Tag plads i én af byens hippeste caféer eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle signature waffles på kortet, både waffle sandwiches og salads. Smag Green Waffle med avocado, pink hummus, karamelliserede løg, mandler og chiliflager. Få Pink Waffle med falafel, sesam og ristede cashewnødder. Nyd signature waffles med alt fra vegansk kokos-ost til avocado, tomat, chilimayo og sprød salat. Smag iced matcha latte med vanilje og salted caramel. Nyd superfood latte med blå spirulina og pink pitaya. Få matcha mocktails, koldpresset juice og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Matcha Bar / Heylo i Magasin
  • Der kan ikke reserveres bord
  • Værdibeviset kan anvendes fra 1. juni til og med den 31. august 2020
  • OBS! Værdibeviset er blevet opdateret, og du har nu frit valg til alt hos Matcha Bar / Heylo. Hvert værdibevis har en værdi af 276 kr.
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 10-20
(køkkenet lukker kl. 19 alle dage)

+ ABOUT

De tiltrækker vegetarer, veganere og madører fra hele København. De har udsigt ud over Kongens Nytorv og afholder yogaevents på egen tagterrasse. Hos Matcha Bar er sundhed og livsstil i højsædet, og alt bliver lavet fra bunden på gode råvarer. Smagene er unikke, og maden er en sand fornøjelse for både krop & sjæl.

Drikkekortet tager afsæt i forskellige superfoods og særligt i matcha-teen og dens fantastiske egenskaber. Indretning sender tankerne mod Kyoto, og stemningen er helt unik. Hos Matcha Bar skinner kærligheden til råvarerne igennem hver en servering, og gæsterne får smagsoplevelser, som ingen andre kan præstere.

+ WHERE

Magasin 2. sal
Kongens Nytorv 13
1095 København K