Restaurant Mes
763    SOLD
- +
EXPIRED
375 DKK
225 DKK

5-retters menu hos Michelin-anbefalede Mes i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium og El Bulli – og han har pustet nyt liv i den gastronomiske superliga. Hos Mes byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt nordisk gastronomi. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Invitér venner, familie og kæreste med på én af byens bedste restauranter – anbefalet af Michelin og tildelt 5 stjerner i Berlingske.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos Michelin-anbefalede Mes i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx syltet kinaradisse med pocherede rogn og vinaigrette på krondild. Få sauteret spinat med østershatte, æggeblomme, muskatnød og friskrevet 39 mdr. comté. Nyd tatar af okseinderlår med rugbrødscrumble, syltede perleløg, estragonmayo og rød skovsyre. Smag braiseret kalv med crispy quinoa, tallerkensmækkere og karamelliseret knoldselleri. Få havtorn-sorbet med hvid chokoladecrumble, chokoladeskum og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mes
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. juli 2020
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Berlingske skrev ’Et lille MESterværk’, og to år i træk er de blevet anbefalet af Michelin. Hos Mes kreeres der nordisk gastronomi på lokale råvarer i sæson. Tilgangen er udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Han har arbejdet på nogle af verdens fineste restauranter, og nu byder han på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

Vinkortet er en fortælling i sig selv, og det spænder primært over franske og tyske vine. Maden tilberedes med kærlighed til håndværket, og alt er afstemt til perfektion. Hos Mes spiller råvarerne en hovedrolle, og der er smæk på smagen. Omgivelserne er fantastiske, og restauranten er prydet med panoramavinduer, vilde planter og en endevæg af mos i alskens grønne nuancer.

+ WHERE

Jarmers Plads 1
1551 København V