Landets første dadelshop: Frit valg til alt hos MOSH i Torvehallerne – Få alt fra dadler overtrukket med chokolade & karamel til veganske dadelbrownies, sirupper og tørrede dadler

Simon Evers
Head Concierge
906 købt
200,-    /    99,-

De har specialiseret sig i dadler – én af verdens sundeste superfoods. Kvaliteten er i verdensklasse, og dadlerne er håndplukket fra plantager rundt om i hele verden. Hos MOSH bugner montrerne med alt fra dadler overtrukket med chokolade & karamel til veganske dadelbrownies, sirupper, tørrede dadler og dadelbrød med blåbær og spiselige blomster. De har trukket overskrifter i landets største medier. Udvalget er enormt, og MOSH byder på dadler, som du aldrig har smagt dem før.

Det får du

Du har frit valg til alt hos MOSH i Torvehallerne. Køb ét eller flere værdibeviser. Få store Medjool-dadler overtrukket med alt fra mælkechokolade og karamelliserede hasselnødder til mørk chokolade og peanut butter. Køb dadler med hvid chokolade og frysetørrede hindbær eller med mørk chokolade og marcipan. Vælg mellem 15 forskellige sorter af tørrede dadler hentet hjem fra Dubai, Irak, Tunesien og Californien. Få veganske dadelbrownies og peanut butter cups. Køb alt fra dadelbalsamicoer til eddiker og sirupper. Få dadelbarer med kiks, gojibær, mango og kokos. Få fransk nougat med dadler og valnødder. Køb dadelroulade med mandler og hakkede pistacienødder. Få dadelbrød med havtorn, ananas og meget mere.

MOSH

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos MOSH i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. juni 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos MOSH

Sagt af andre

Udsøgt og helt igennem fantastisk!
Jeg er vild med dadlerne fra MOSH!
Sundt og velsmagende...
Smager fantastisk og kan kun anbefales!
Virkelig lækkert...
Topkvalitet og perfekt til den ægte livsnyder!

Af Jannich, Katrine, Allan, Helle, Kani & Erik – Kilde: Facebook

Om MOSH

Hun er én af Danmarks mest succesfulde unge iværksættere. Siden hun var barn, har hun været fascineret af hendes morfars dadelplantage i Irak, og sidste år slog Faiza Bajalan så dørene op til landets første dadelshop. Hos MOSH henter de dadler hjem fra hele verden. De har lagt sig midt i Torvehallerne, og de eksperimenterer med dadler og smagssammensætninger, som ingen har lavet før dem.

De byder på delikatesser til det salte køkken og den søde tand. Dadlerne varierer i alt fra deres sødme til blødhed og størrelse, og de er fyldt med vitale vitaminer og mineraler. Det er gået stærkt for den lille dadel-start-up, MOSH. De har trukket overskrifter i alt fra Politiken til DR. De nørder dadler på et niveau, som de færreste ville gide, og alt smager for vildt.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag, kl. 10-19
Fredag, kl. 10-20
Lørdag, kl. 10-18
Søndag, kl. 11-17

(OBS! I øjeblikket er der åbent fra torsdag - søndag, kl. 11-17)

200,-    /    99,-
UDLØBET
906 købt

Afsluttet:
30-01-2020

MOSH

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos MOSH i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. juni 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos MOSH
UDLØBET