Sans Souci Restaurant
921    SOLD
- +
EXPIRED
260 DKK
145 DKK

2 stk. smørrebrød hos Sans Souci på Frederiksberg – Én af landets ældste restauranter byder på smørrebrød i historiske omgivelser

Køkkenet er klassisk. Smørrebrødet og råvarerne er i verdensklasse. Restauranten blev opført i 1902. Den har overlevet to verdenskrige, og for blot et halvt år siden slog Sans Souci så dørene op igen. De har renoveret lokalerne med respekt for historiens vingesus, og den tidligere Michelin-kok Peter Tamstorf er ny mand i køkkenet. Han har tidligere slået sine folder på alt fra Nimb til Kokkeriet og Grønbech & Churchill. Nu sætter han nyt gastronomisk niveau for én af landets ældste restauranter.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på frokost hos hæderkronede Sans Souci på Frederiksberg. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. I har frit valg til alt på smørrebrødskortet, og I vælger hver især 2 stk. smørrebrød. Smag fx kartoffel med friterede løg, mayo og sprødstegt bacon. Få tatar af okseinderlår med pickles, æggeblomme og friskrevet peberrod. Nyd karrysild med smilende æg og smørstegt rødspætte med håndpillede rejer, mayo og citron. Få kyllingesalat med bacon og syltede bøgehatte. Få pariserbøf med pickles, kapers og peberrod. Nyd roastbeef med dildsyltede agurker, remoulade, ristede løg og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Sans Souci
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. juli 2020
  • Smørrebrød serveres udelukkende til frokost
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - lørdag, kl. 11:30-15:00
(til frokost serverer restauranten udelukkende smørrebrød)

Aften
Tirsdag - lørdag, kl. 17:30-23:00

+ ABOUT

Restauranten er fyldt med levende lys, brændeovn og smukt opdækkede borde, og i mere end 100 år har de tiltrukket gæster fra ind- & udland. De er Frederiksbergs måske mest ikoniske restaurant, og deres placering er helt unik. Hos Sans Souci sætter de altid gæsten i centrum. Maden er skarp, og reolerne bugner med øl & vin fra producenter rundt om i hele verden.

De laver alt fra bunden på gode råvarer i sæson, og maden tilberedes med omhu og kærlighed til håndværket. Hos Sans Souci er smørrebrødet klassisk, og kokkene er nogle af landets bedste. De forkæler gæsterne med mad og værtskab i særklasse. Stemningen er uformel, smagene forfører, og de historiske lokaler indrammer en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Madvigs Allé 15
1829 Frederiksberg C