Byens bedste kebab: 2 mix kebab ret + 2 sodavand hos populære Kösk Kebab – Lad dig forføre af Mellemøstens formidable køkken

Simon Evers
Head Concierge
404 købt
238,-    /    119,-

Gæsterne og madanmelderne er ellevilde, og det vælter ind med anerkendelse. Det siges, at folk kommer kørende i taxa fra hele København for at spise hos Kösk Kebab. Og en ting er sikkert – hele dagen, alle ugens dage, er der rift om de 80 siddepladser. De er Danmarks måske mest berømte kebabrestaurant, og lokalerne syder og summer af liv, varme og interkulturel stemning. Her mødes mennesker fra alle verdenshjørner for at få en bid af Mellemøstens formidable køkken.

Det får du

Få mix kebab ret & sodavand for 2 personer hos Kösk Kebab. Tag plads i byens populære kebabrestaurant eller bestil 'to go'. I får hver især 3 grillspyd efter eget valg, serveret med hjemmelavet tzatziki, hummus og fladbrød. Hertil vælger I bulgur, ris eller fritter. Smag grillspyd med alt fra kalvekød til kylling, lam og grøntsager. Nyd Coca-Cola, Fanta, Sprite eller danskvand med og uden brus. Invitér venner, veninder og kæreste med på landets måske mest berømte kebabrestaurant.

Kösk Kebab

Frederikssundsvej 23
2400 København NV
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Kösk Kebab
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juni 2020

Sagt af andre

Jeg elsker Kösk!
Maden er fantastisk... Som at være taget til et eksotisk land.
Mit absolutte favoritsted!
Kösk serverer de dejligste spyd, salater, hummus og shish kebab...
Kösk er i eliten, når det kommer til kebab i København!
Deres grillspyd smager fantastisk!

Af Anette, Maria, Ronja, Sisse, Agnete & Morten – Kilde: TripAdvisor

Om Kösk Kebab

På restaurantens kæmpe grill ligger grillspyd på rad og række. Køkkenet er åbent, og der dufter skønt af chili, hvidløg og lam. Hos Kösk Kebab laver kokkene mad med kærlighed til det mellemøstlige køkken. De viderefører Mellemøstens stolte madtraditioner, og opskrifterne er gået i arv gennem generationer.

Stemningen hos Kösk er livlig & interkulturel, og restauranten er fyldt med gæster. Smagene er unikke, og rygtet om deres kebab har for længst spredt sig til over alt i København. Hver eneste dag langer de hundredvis af grillspyd over disken, og maden fås ikke bedre end hos Kösk Kebab.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 11-24
Lørdag - søndag, kl. 12-24

238,-    /    119,-
UDSOLGT
404 købt

UDSOLGT!

Kösk Kebab

Frederikssundsvej 23
2400 København NV
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Kösk Kebab
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juni 2020
UDSOLGT