Smagsløget
1500    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
178 DKK
89 DKK

2 valgfrie sandwich hos Smagsløget – Populær sandwichbar har indtaget Vesterbro

Sandwichkøkkenet er åbent, og montrerne er fyldt med delikatesser hentet hjem fra det halve Europa. I mere end ét årti har Smagsløget sat barren for det københavnske sandwichmarked, og succesen har været overvældende. De startede tilbage i 2008 og er blevet rost til skyerne af alt fra Politiken til tusindvis af gæster fra ind- & udland. Sidste år flyttede de så endelig til større lokaler på Vesterbro, og det har givet dem mulighed for at arbejde med råvarerne på et helt nyt niveau.

WHAT YOU GET

Få 2 sandwich hos Smagsløget på Vesterbro. Spis i byens populære sandwichbar eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle 24 sandwich på kortet (prestige-sandwich undtaget). Få clubsandwich med kalkun, karrydressing og sprødstegt bacon. Nyd tunsandwich med hjemmelavet tunsalat og flæskestegssandwich med rødkål og syltet agurk. Få sandwich med alt fra dansk landskinke og brie til roastbeef med manchego og salsa. Smag BBQ-marineret kylling med guacamole, prima donna og bacon. Få færøsk laks med dild-dressing og frikadellesandwich med rødkål. Nyd veganske sandwich med falafel, soltørrede tomater, salsa og friske spirer. Smag italiensk-inspirerede sandwich med bresaola, friskhøvlet parmesan og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Smagsløget
  • Vælg frit mellem alle sandwich på kortet (prestige-sandwich undtaget)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. maj 2020
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 10-22

+ ABOUT

Hos Smagsløget nørder de sandwich på et niveau, som de færreste ville gide, og anmeldelserne taler for sig selv. Deres tilgang til råvarerne er kompromisløs, og de laver alt fra bunden – lige fra flæskestegen til de hjemmelavede frikadeller, rødkålen og kyllingen, som de ovnrister og marinerer med deres egen BBQ-marinade.

Sandwichkortet er bredt, og varianterne spænder over alt fra det klassiske til det innovative. Hos Smagsløget er det kun de store delikatessemontrer og bardisken, der deler lokalet op. Sandwichkøkkenet er åbent, så gæsterne kan se de lækre råvarer, og hver eneste dag bliver der langet flere hundrede sandwich over disken.

+ WHERE

Vesterbrogade 19
1620 København V