Restaurant Mondän
910    SOLD
- +
EXPIRED
480 DKK
295 DKK

5 serveringer hos Restaurant Mondän – Nyd fransk-nordisk gastronomi i smukke omgivelser på Frederiksberg

De er blevet fremhævet som én af landets bedst anmeldte restauranter og er listet side om side med Kong Hans og Søllerød Kro. De hylder fransk-nordisk gastronomi i smukke omgivelser på Frederiksberg, og de har netop fået 5 stjerner i Berlingske. Hos Restaurant Mondän er stemningen afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Råvarerne hentes hjem fra små landbrug, mens køkkenet styres af den anerkendte køkkenchef Mads Dalsborg, der har sin fortid på Krogs Fiskerestaurant og Umami.

WHAT YOU GET

Få 5 serveringer hos Restaurant Mondän på Frederiksberg. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx flæskesvær med løgaske og trøffelcreme. Nyd rimmet jomfruhummer med koldpresset æblejuice og brændte skalotteløg. Få tatar af krondyr og Jersey-okse med syltede tyttebær, jordskokker og saltristede græskarkerner. Smag fransk unghanebryst med rødvinssauce eller confiteret okse med karamelliserede persillerødder. Nyd krystalliseret hvid chokolade med chokoladecreme, grønkålssorbet, sprøde flager af citronmarengs og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Mondän
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. juli 2020
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12-15
(til frokost serverer restauranten udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

I hjertet af Frederiksberg kreerer anerkendte kokke fransk-nordisk gastronomi efter sæson og humør. Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd vægtes højt, og råvarerne taler for sig selv. Hos Restaurant Mondän er maden skarp, og vinene hentes hjem fra vingårde rundt om i hele verden. I 2019 blev de nomineret som ”Årets Gennembrud” i Den Danske Spiseguide, og de har netop fået 5 stjerner i Berlingske.

Lokalerne er smukt indrettet med dansk design, elegante træstole og rå pudsede vægge. Maden er en sand fryd for både gane og øje, og der er fuld smæk på smagen. Hos Restaurant Mondän serveres der mad, som vækker glæde omkring bordet, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

+ WHERE

Godthåbsvej 26
2000 Frederiksberg