All-in på forårsruller: 2 kæmpe forårsruller hos Cholon i Indre By – Asiatisk mini-restaurant & take away slår benene væk under Politikens madanmelder

Simon Evers
Head Concierge
1163 købt
196,-    /    98,-

De er blevet fremhævet af Politiken som ét af de nye steder, du bliver nødt til at kende til, og anmeldelserne taler for sig selv! Lâm Lê, landets måske mest succesfulde asiatiske restauratør, har åbnet mini-restaurant & take away i hjertet af København. Han står selv bag gryderne i køkkenet og fokuserer kun på én ret, som han har nørdet til perfektion. Tag på besøg hos Cholon og byd venner, veninder og kæreste på forårsruller, som I aldrig har smagt dem før.

Det får du

Få kæmpe forårsruller hos Cholon by Lâm Lê i Indre By. Spis i den asiatiske mini-restaurant eller bestil 'to go'. Hvert værdibevis gælder for 2 personer. Du har frit valg mellem Cholon- og Veggierullen. Smag Cholonrullen med oksekød marineret i soja, ingefær og sød chili, toppet med citron og årstidens grønt. Få Veggierullen med karamelliserede portobello-svampe, blancheret kål, fintsnittet gulerod og friske spirer. Forårsrullerne er knasende sprøde, og du bestemmer selv, om du ønsker rullerne serveret med crème fraîche, sweet chili eller karrysauce tilsmagt med appelsin og ingefær.

Cholon by Lâm Lê

Vingårdstræde 21
1070 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Cholon by Lâm Lê
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. april 2020

Sagt af andre

Ingen kan lave mad bedre end Lâm Lê!
Lâm Lê har i den grad forstået, hvordan man forkæler sine gæster...
Var ikke klar over at en forårsrulle kunne være så stor en madoplevelse!
Spændende nyfortolkning af forårsrullen!
Vildt lækker mad og hyggelig atmosfære.
Byens bedste forårsruller!

Af Mads, Marie, Anja, Thomas, Simon & Henriette – Kilde: Facebook & Google

Om Cholon by Lâm Lê

Hans kærlighed til maden & gæsterne er enorm, og det kommer næppe som nogen overraskelse, at folk falder pladask for den storsmilende Lâm Lê. De seneste 15 år har han skabt nogle af Danmarks største restaurantsucceser, men nu er det tid til et nyt eventyr med nørderi og nærvær på et helt nyt niveau.

Hos Cholon nyfortolker Lâm Lê den klassiske forårsrulle, både i form af dens smag og størrelse. Han tager afsæt i gamle familieopskrifter, som fusioneres med teknikker og råvarer fra Kina, Vietnam og Norden. Lokalet er indrettet med smukke slagterfliser, kobber, træ, levende lys og marmor. Og i 2019 slog Cholon dørene op for første gang.

 

Åbningstider

Tirsdag - søndag, kl. 11:30-21:30

196,-    /    98,-
UDLØBET
1163 købt

Afsluttet:
12-01-2020

Cholon by Lâm Lê

Vingårdstræde 21
1070 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Cholon by Lâm Lê
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. april 2020
UDLØBET