Mad & Kaffe
1256    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
330 DKK
165 DKK

7-retters brunch for 2 personer hos Mad & Kaffe – Byens hippeste brunch-café stormer frem på Vesterbro, Amager og Frederiksberg

Køen fortsætter langt ned ad gaden, og menukortet er fyldt med små brunchretter, som gæsterne selv sammensætter på kryds og tværs! To år i træk er de blevet kåret af AOK som ’Byens Bedste’. De har revolutioneret den københavnske brunchscene og er anbefalet af alt fra Berlingske til VisitCopenhagen og Lonely Planet. I 2015 slog den første Mad & Kaffe dørene op på Vesterbro, og siden da er det gået stærkt for byens hippeste brunch-café, som har udvidet til både Amager og Frederiksberg.

WHAT YOU GET

Få brunch for 2 personer hos Mad & Kaffe. Værdibeviset kan indløses i alle Mad & Kaffes caféer, og I vælger hver især 7 retter fra brunchkortet. Smag alt fra røræg med sauterede bøgehatte til avocado med citronmayo, saltristede mandler og frisk karse. Nyd yoghurt med hjemmeristet granola og rød grapefrugt med kirsebærsukker. Få smørbagte croissanter, kanelsnegle og surdejsbrød. Få økologisk vesterhavsost med marmelade. Smag koldrøget laks fra Daniel Letz med rygeostcreme og radiser. Nyd økologisk spejlæg og sprødstegt dansk bacon. Få kyllingenuggets med chilimayo og rødkålssalat med tranebær, valnødder og balsamico. Nyd øllebrød med kandiserede nødder og syrnet fløde. Få chokolademousse med krokant og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle Mad & Kaffes caféer
  • Brunch serveres alle ugens dage (mandag - fredag, kl. 8:30-12:30, samt lørdag - søndag, kl. 8:30-13:00)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 5. marts 2020
  • Jf. Mad & Kaffes generelle betingelser kan man ikke reservere bord, og især i weekenden er der ekstra travlt
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 8:30-21:00

+ ABOUT

I 2015 præsenterede de københavnerne for et helt nyt koncept. De skiftede den traditionelle brunchtallerken ud med små brunchretter, som gæsterne selv sammensætter på kryds og tværs. Brunchkortet følger sæsonen og kokkenes humør, og alt bliver lavet fra bunden på gode råvarer – håndplukket fra lokale landbrug, der fokuserer på økologi og bæredygtighed.

Stemningen hos Mad & Kaffe er unik, og caféerne er stuvende fulde af glade brunchgæster. Her står den på god mad, kaffe og tilbagelænet hygge i timevis. Caféerne er indrettet med naturtræ, pudsede murstensvægge, planter og frithængende lamper. Brunchkortet spænder over alt fra det vegetariske til det veganske og kødrige, og retterne smager for vildt.

+ WHERE

Sønder Boulevard 68
1720 København V

Tyrolsgade 6
2300 København S

Godthåbsvej 45
2000 Frederiksberg