Carls Øl- & Spisehus
2001    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Carls Øl- & Spisehus – Kæmpe restaurant & ølbar er åbnet op i Carlsberg Byens gamle maltsilo

Verdens største udvalg af Carlsberg-øl og et unikt smørrebrøds- & brasseriekoncept udviklet sammen med én af landets dygtigste Michelin-kokke! Fra 1847 og frem til årtusindeskiftet var maltsiloen arbejdsplads for Carlsbergs bryggeriarbejdere, og efter flere års planlægning har Carls Øl- & Spisehus nu slået dørene op i de rå lokaler. Her arbejder kokkene med sæsonbestemte råvarer fra små, lokale landbrug. Baren har 40 fadølshaner og 150 forskellige flaskeøl fra Carlsberg-ejede bryggerier i hele verden.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Carls Øl- & Spisehus i Carlsberg Byen. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner & familie på fantastiske øl- og madoplevelser – både morgen, frokost og aften. Få smørrebrød på hjemmebagt rugbrød med mask fra Jacobsen-øl. Smag kartoffelmad med løvstikkemayo og tørsaltet bacon. Få tatar af okseinderlår med friterede kapers, estragonmayo og syrlige løg. Få færøsk laks med rygeost og kryddersild med crème fraîche, æggeblomme og rødløg. Nyd lækre brasserieretter om aftenen. Få helstegt kylling med vilde svampe. Smag kuller i sprød øldej med tatarsauce og chunky fritter. Få grillet jomfruhummer med kryddersmør og hyldeblomst. Få kalv braiseret i Jacobsen-øl og ølvafler med æble og pisket fløde. Smag øl i verdensklasse fra små og store bryggerier i alt fra Danmark til England, Italien og USA. Nyd Brooklyn Defender IPA. Få Jacobsen Golden Naked Christmas Ale, Erdinger Hefe Weissbier og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Carls Øl- & Spisehus
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. maj 2020
  • Det kan være en god idé at reservere bord – bordreservation kan foretages online samt pr. telefon
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Carls Øl- & Spisehus
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 11:30-15:30

Aften
Tirsdag - torsdag, kl. 17:30-22:30
Fredag - lørdag, kl. 17:30-24:00
Søndag, kl. 17:30-22:30

+ ABOUT

Det er blot én uge siden, at de slog dørene op. De byder på øl- og madoplevelser i historiske rammer og har opkaldt stedet efter brygger Carl Jacobsen. Hos Carls Øl- & Spisehus spiller øllet hovedrollen både i køkkenet og på drikkekortet. Øludvalget er enormt, og indretningen er inspireret af Carlsbergs bryggerikultur og historie.

De har rå betongulve, blottede søjler og åbent køkken. Menukortet følger sæsonens udbud af råvarer, og øllet på hanerne er konstant i rotation. Hos Carls handler det gode måltid om smag, nærvær og stemning. Gæsterne forkæles med smørrebrød og unikke brasserieretter, og maden akkompagneres af alt fra klassisk til eksperimenterende øl i verdensklasse.

+ WHERE

Bag Elefanterne 20
1799 København V