Kompa9
750    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
390 DKK
195 DKK

Brunch & kaffe/juice for 2 personer hos Kompa9 i Indre By – Invitér venner og familie på brunch i seriøst hyggelige omgivelser

Fremhævet som én af byens hyggeligste caféer. Rost for sit fantastiske køkken. I hjertet af København flokkes gæsterne om Kompa9, der med sin ro & charme er noget helt specielt. De byder københavnerne på brunch og specialty coffee i et smukt bindingsværkshus fra 1796. Caféen er fyldt med planter, levende lys, antikke træborde og brændestabler. De er med på VisitCopenhagens liste over byens bedste steder, og omgivelserne får dig til at glemme alt om storbyens stress og jag.

WHAT YOU GET

Få brunch & kaffe/juice for 2 personer hos Kompa9 i Indre By. Nyd chiagrød toppet med kokos og friske blåbær. Få ristet rugbrød med smashed avocado, spejlæg, smeltet vesterhavsost og friske urter. Nyd stegte brunchpølser og bacon. Få friskbagt surdejsbrød med vesterhavsost og hjemmelavet marmelade. Smag pandekager med kakaonibs, brombær og sirup. Få passionsfrugt, ananas, mandler og dadler. Nyd alt fra latte til cappuccino og cortado brygget på nogle af verdens fineste kaffebønner. Få appelsinjuice, æblejuice, smoothies og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kompa9
  • Brunch serveres mandag - fredag, kl. 8-12, samt lørdag - søndag, kl. 9-13
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. marts 2020
  • Bordreservation skal foretages via www.facebook.com/kompa9cph – anfør ”brunch for 2” på din reservation
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 9:00-18:00
(køkkenet lukker kl. 16:30)

+ ABOUT

Blot et stenkast fra Storkespringvandet byder Kompa9 på tilbagelænet hygge, akkompagneret af morgen-, brunch- og frokostanretninger, der får mundvandet til at løbe. Råvarerne er lokale, økologi er i højsædet, og gæsterne bydes velkommen med smil og varme i ét af byens gamle bindingsværkshuse.

Hos Kompa9 er menukortet spækket med hjemmelavede lækkerier, og alt er lavet fra bunden. Bag disken brygger dygtige baristaer kaffe i linde strømme, mens gæsterne tager plads i de hyggelige lokaler. Her summer det af liv & godt humør. Her nydes livet i fred og ro med dagens avis og hyggesnak i timevis.

+ WHERE

Kompagnistræde 9
1208 København K