Meille
1645    SOLD
- +
EXPIRED
195 DKK
95 DKK

3 stk. smørrebrød hos Michelin-anbefalede Meille – Tidligere Noma-kok byder på overdådigt smørrebrød i Indre By

Han har vundet Årets Smørrebrød, Årets Sild samt Årets Kartoffel. Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. Mads Rye Magnusson har rejst land og rige rundt med sit smørrebrød, som har vundet priser i ind- & udland. Hos Meille forkæler han gæsterne med klassisk dansk smørrebrød, der nytænkes og forfines både i dets sammensætninger og smage. Hans smørrebrød er unikt, og Michelin har fremhævet Meille som én af landets bedste restauranter.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på frokost hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser – I bliver hver især forkælet med 3 stk. smørrebrød. Smørrebrødet er tilpasset sæsonens fineste råvarer og udvælges på dagen af køkkenchefen. Smag fx roastbeef med sennepspickles, jordskokkechips og friskrevet peberrod. Få håndpillede rejer med æg, citronmayo, confiteret citronskal og karse. Nyd hønsesalat med syltede bøgehatte og koldrøget laks med friskost. Få rørt tatar med tomatmayo, cornichoner og jordskokkechips. Smag Christiansøpigens kryddersild med gammelknas, syltede løg og græskarkerner. Få Fanøskinke med soltørrede tomater, friskrevet vesterhavsost og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. juli 2020
  • Smørrebrød serveres udelukkende til frokost
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har på blot halvandet år modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K