Sundt og vildt lækkert: 2 bowls/taco plates + 2 juice hos HONEST i Indre By – Nyt spiseri byder på bowls & fusions-tacos med alt fra avocado til mango, grillet halloumi og granatæble

Simon Evers
Head Concierge
750 købt
256,-    /    128,-

Dansk-amerikansk kok har åbnet bæredygtigt spiseri i hjertet af København. Det meste i køkkenet er økologisk & vegansk, og kokkene lader sig inspirere af alt fra amerikansk til asiatisk og nordisk gastronomi. Hos HONEST er stemningen helt nede på jorden. Lokalerne er hyggelige, og kokkene byder på nogle af byens lækreste tacos og bowls. Det er blot én uge siden, at HONEST slog dørene op, og de ligger i et smukt københavnerhus fra 1870, som de har indrettet med åbent køkken, træ og planter.

Det får du

Få 2 bowls/taco plates + 2 juice hos HONEST i Indre By. Tag plads i byens hippe spiseri eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle bowls og tacos på kortet. Få Halloumi Bowl med grillet halloumi-ost, granatæble, spinat, mango, guacamole og sød mango-chili-dressing. Smag Polo Bowl med mexicansk-inspireret kylling, krydrede kikærter, rødløg, hummus, avocado og frisk spinat. Nyd Tofu Taco med tomat, lilla blomkål, guacamole, quinoa og gomadressing. Smag innovative tacos med grillet kylling, mango, halloumi og granatæble. Få friskpresset juice med alt fra rødbede til ingefær, lime, matcha og meget mere.

Honest

Holbergsgade 7
1057 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos HONEST
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. februar 2020

Om Honest

Sundhed og bæredygtighed er i højsædet. Køkkenet er åbent, og næsten alt er økologisk og vegansk. Hos HONEST kommer råvarerne hjem fra lokale landbrug, der værner om naturen. I køkkenet er tilgangen eksperimenterende, og bæredygtighed er tænkt ind i alle aspekter – fra råvarerne til emballagen og indretningen.

De ligger i hjertet af København, blot et stenkast fra Kongens Nytorv. Spiseriet er fyldt med naturtræ & vilde planter, og lokalets smukke københavnerloft er naturligvis bevaret. Hos HONEST forkæles københavnerne med tacos, bowls, juice og superfoods. Smagene er unikke, og maden er en sand fornøjelse for både krop & sjæl.

 

Åbningstider

Tirsdag - lørdag, kl. 11-18

256,-    /    128,-
UDSOLGT
750 købt

UDSOLGT!

Honest

Holbergsgade 7
1057 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos HONEST
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. februar 2020
UDSOLGT