Ø12 Coffee & Eatery
503    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Ø12 Coffee & Eatery på Østerbro – Kaffe- og madnørder storsatser på brunch i fantastiske omgivelser

Lokalerne lyses op af stearinlys og store industrilamper. Murstensvæggene er blotlagte, og spiseriet er prydet med antikke træpaneler og en overflod af vilde planter. Hos Ø12 Coffee & Eatery tager kaffe- og madnørder brunchoplevelsen til næste niveau. De arbejder med lokale råvarer i sæson, og brunchkortet spænder over alt fra avocado smash til hjemmebagte vafler og Eggs Benedict. Kaffen er en fortælling i sig selv, og bønnerne henter de hjem fra Ozone Coffee Roasters i London.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Ø12 Coffee & Eatery på Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få avocado smash på ristet surdejsbrød med cherrytomater, feta, græskarkerner og pocheret æg. Smag yoghurt med granola, mynte og friske jordbær. Nyd havregrød lavet på hasselnøddemælk og chiafrø, toppet med blåbærkompot og karamelsauce. Få Eggs Benedict med landskinke, pocheret æg og hollandaise. Få grillede Slagter Lund pølser og burrata med cherrytomater og basilikum. Smag Croque Monsieur på surdejsbrød med fransk landskinke, sennep og smeltet gouda. Få grapefrugt med mynte og hjemmebagte vafler med vaniljecreme og jordbær. Få pastries med alt fra mandler til kanel og kaffe-kombucha. Nyd friskpresset juice, specialty coffee og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ø12 Coffee & Eatery
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. februar 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Ø12 Coffee & Eatery
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 07-24
Fredag, kl. 07-01
Lørdag, kl. 08-01
Søndag, kl. 08-24

+ ABOUT

De har åbent fra morgen til midnat. I dagstimerne nørder de kaffe og brunch, og når solen går ned, så sætter de cocktails og lækre småretter på menuen. De har placeret sig overfor Kartoffelrækkerne på Østerbro, og for tre måneder siden slog Ø12 dørene op for første gang. Universet er fyldt med planter, der slynger sig ned ad blotlagte murstensvægge, og indretningen sender tankerne mod alt fra London til New York.

Tilgangen til råvarerne er kompromisløs. Køkkenet er åbent, og kokkenes passion skinner igennem hver en servering. Hos Ø12 Coffee & Eatery er et hold af dygtige kokke, baristaer og bartendere gået sammen, og målsætningen er klar. De vil hæve niveauet i København, og de er inspireret af kaffebarer & spisesteder fra hele verden.

+ WHERE

Øster Farimagsgade 12
2100 København Ø