Mission
1260    SOLD
- +
EXPIRED
295 DKK
195 DKK

10 serveringer hos Mission i Indre By – The Standards nyeste restaurant henter inspiration fra Middelhavet og Californien

De er placeret ud til vandet i København og har til huse på The Standard – side om side med Michelin-restauranten Studio og Almanak. Hos Mission udforsker nogle af landets dygtigste kokke det alsidige Middelhavsområde. Lige som i det californiske fusionskøkken er maden inspireret af vidt forskellige kulturer, og menuen spænder over alt fra unikke pizza- og pastaretter til arabiske fladbrød og friterede blomkål. Stemningen er laid-back, og udsigten er mildest talt betagende.

WHAT YOU GET

Få 10 serveringer hos Mission i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen skifter med sæsonen og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx hjemmebagte fladbrød med drænet yoghurt og ceviche af sandart, marineret i lime og chili. Få friteret blomkål med blue cheese og calzone fritto med nduja og gammel knas. Nyd håndlavet tagliatelle med mascarpone, syltede shiitake-svampe og palmekål. Få crispy chicken wings og confiteret gulerod med kærnemælksricotta, valnødder og mynte. Smag surdejspizzaer med vilde svampe, blåskimmelost og honning – eller med vesterhavsost, bøffel-mozzarella og hyldeblomst. Få brændt spidskål med tahin, croutoner og sumak. Nyd softice på pistacie, toppet med crumble af sort-peber-shortbread og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mission
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. november 2020
  • Booking skal foretages online – anfør ”A taste of Mission” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

I den gamle færgeterminal i Havnegade har The Standard siden 2013 huset nogle af landets bedste restauranter, og sidste år stillede madverdenen så igen skarpt på den ikoniske havnebygning. Efter et lille års planlægning rykkede talentfulde kokke ind, og Mission så for første gang dagens lys.

Hos Mission udforskes Middelhavsområdet med et californisk twist. Kokkene tænker vegetable-forward og sætter skarpt på bæredygtige råvarer i sæson. De hylder grøntsagerne for deres helt unikke egenskaber & smage, og de serverer alt 'family style' ned til vandet i København. Her forkæles gæsterne i imponerende omgivelser med eksotiske planter og en fantastisk udsigt til Operahuset og Christianshavn.

+ WHERE

The Standard
Havnegade 44
1058 København K