Danish Minies
1416    SOLD
- +
EXPIRED
264 DKK
125 DKK

15 mini-smørrebrød fra Danish Minies – Byd dine gæster på smørrebrød i miniformat og få alt fra tatar til hønsesalat, fiskefilet, røget Fanø-laks og mørbrad med kantareller

Julefrokost eller familiefest. Reception, cocktail party eller fødselsdag. De laver klassisk dansk smørrebrød på lokale råvarer i sæson. Kokkene er anerkendte, og smørrebrødet serveres som små gourmet-hapsere, så dine gæster kan nyde alle deres favoritter på én gang. De startede tilbage i 2012, og de er blevet anbefalet af alt fra Berlingske til Jyllands-Posten og Børsen. Hos Danish Minies klarer et hold af kokke maden for dig. Smørrebrødet er i særklasse, og kokkene gør din værtsrolle nem.

WHAT YOU GET

Få 15 mini-smørrebrød fra Danish Minies i Charlottenlund. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb det antal beviser, du ønsker. Få tatar af okseinderlår med rødløg, friskrevet peberrod og vagtelæg. Smag hønsesalat med sprødstegt bacon og purløg. Nyd fiskefilet med håndpillede rejer, mayo og stenbiderrogn. Få avocado med rugbrødscrumble og purløg. Smag koldrøget Fanø-laks toppet med rygeostecreme og dild. Få mørbradbøf med bløde løg, portobellosvampe og kantareller. Få marinerede sild og fiskefrikadelle med remoulade. Smag San Marzano tomat med purløg og mayo. Nyd roastbeef med friskrevet peberrod. Få æg & rejer og tunsalat med citron og kapers. Få frikadelle med syltet agurk og dijoncreme. Smag dyrlægens natmad med leverpostej, saltkød og sky. Få kartoffel med rødløg, purløg og mayo.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Danish Minies
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Der skal minimum bestilles 4 kuverter/værdibeviser pr. selskab
  • Bestilling skal foretages via [email protected] mindst 2 dage før afhentning
  • Maden afhentes hos Danish Minies i Charlottenlund
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. marts 2020
+ HOURS

Mandag - søndag, efter aftale

(ferielukket fra den 22. december 2019 til og med den 2. januar 2020)

+ ABOUT

De var de første i verden til at lave smørrebrød i miniformat. Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd vægtes højt, og råvarerne taler for sig selv. Hos Danish Minies er kortet spækket med landets måske bedste smørrebrød. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Det danske smørrebrødskort er bredt, og favoritterne er mange. Det inspirerede Danish Minies til deres nyskabende koncept. De laver klassisk dansk smørrebrød serveret som små gourmet-hapsere. Hvert smørrebrød er et lille kunstværk, der kan spises i én bid, og størrelsen lader gæsterne smage alle deres favoritter, inden mætheden slår ind.

+ WHERE

Jægersborg Alle 45
2920 Charlottenlund