En bid af Marokko: Marokkansk middag for 2 hos The á la Menthe – Populært spiseri rykker til Nørrebro og byder på alt fra salater til tzatziki, falafler og marokkanske kødboller

Simon Evers
Head Concierge
611 købt
238,-    /    119,-

I 2007 åbnede de i Indre By. De er byens bedste marokkanske spisested, og gennem årene er de blevet anbefalet af alt fra Politiken til Berlingske og VisitCopenhagen. Nu sker der nyt hos The á la Menthe, som har slået sig ned på Nørrebro. Her byder de på smil & varme og et marokkansk univers smykket med mosaikborde, nordafrikanske tekander, keramik og lanterner. De laver alt fra farverige salater til tzatziki, falafler og marokkanske kødboller, og de fleste retter er enten vegetariske eller veganske.

Det får du

Få marokkansk middag for 2 personer hos The á la Menthe på Nørrebro. Bliv forkælet i byens marokkanske spiseri enten til frokost eller aften. Nyd hovedret efter eget valg, serveret med 3 af dagens salater. Få klassisk samosa enten veggie eller med stegt oksekød, kartoffel, spicy krydderier og krydderurter. Smag veganske deller og falafler lavet på kikærter og alverdens grønt. Nyd krydrede marokkanske kødboller i tomatsalsa eller kylling i citronsauce med grønne oliven. Få tzatziki og et udvalg af lækre salater. Nyd kikærtesalat med peberfrugt, artiskok og balsamico. Smag bulgursalat med friskrevet ingefær samt couscous med peanuts og ras el hanout. Få marinerede gulerødder med sukkerærter, rødbedesalat med mynte og meget mere.

The á la Menthe

Fælledvej 14
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The á la Menthe
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. januar 2020
  • Bordreservation skal foretages via telefon

Sagt af andre

Ét af mine yndlingssteder i København!
Virkelig lækkert...
Altid sød og smilende betjening.
Fantastisk hyggeligt sted!
Skøn mad, smukke farver og dejlig atmosfære.
Jeg elsker The á la Menthe!

Af Julie, Martin, Rie, Christian, Natasja & Marie – Kilde: Facebook

Om The á la Menthe

Hos The á la Menthe kan du tage en pause fra storbyens stress og jag, synke ned i bløde puder og nyde marokkanske specialiteter i særklasse. Her ledes tankerne mod eksotiske bazarer og beduintelte under varmere himmelstrøg, og har du først været en tur forbi, så kommer du helt sikkert igen.

The á la Menthe er indrettet med hyggelige siddepladser blandt nordafrikanske antikviteter. Her er smukke mosaikborde dækket op med farverige tallerkener og levende lys. Gæsterne forkæles med marokkansk mad tilsat inspiration fra nordisk gastronomi. Og det, der serveres, lever til fulde op til al det smukke, som øjet fanger.

 

Åbningstider

Mandag - lørdag, kl. 12-21

238,-    /    119,-
UDLØBET
611 købt

Afsluttet:
21-10-2019

The á la Menthe

Fælledvej 14
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The á la Menthe
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. januar 2020
  • Bordreservation skal foretages via telefon
UDLØBET