Vildt lækkert: 2 desserter + 2 shakes / kaffe hos Banana i Jægersborggade – Smag hawaiianske banana breads toppet med friske bær, nødder og is lavet på overskydende bananer

Simon Evers
Head Concierge
1162 købt
130,-    /    65,-

Ét af landets mest hypede is-brands rør nu på sig igen. For tre måneder siden åbnede de vegansk dessertbar i Jægersborggade, og de har netop udvidet menukortet med vinterens måske vildeste dessert. Hos Banana står den på hawaiianske banana breads toppet med bær, nødder og is lavet på verdens mest spiste frugt, nemlig bananen. De rister deres banana bread lige før servering. Isen er blød og cremet. De har trukket overskrifter i landets største medier, og sammen med Irma bekæmper de madspild.

Det får du

Få 2 desserter & 2 shakes / kaffe hos Banana på Nørrebro. Tag plads i byens lille, hippe dessertbar eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle banana breads, is, toppings og drikke på kortet. Få lunt banana bread med peanut butter eller vegansk chokolade, toppet med alt fra plain banan-is til chokolade-is samt is med mango, passionsfrugt, dadler og vanilje. Vælg frit i toppingbaren, hvor du kan toppe din dessert med friske blåbær, saltede mandler, granola, frysetørrede hindbær og ristet kokos. Nyd kaffe brygget på nyristede kaffebønner fra Prolog. Få shakes med banan, hindbær, kokos, chokolade og meget mere.

Banana Nørrebro

Jægersborggade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Banana
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. januar 2020

Sagt af andre

Fantastisk is lavet på banan!
Vildt sejt koncept og virkelig lækkert...
Det lækreste banana bread, jeg nogensinde har smagt!
Kanon is & god samvittighed!
Økologisk, sundt og virkelig smagfuldt.
Meget lækker, cremet is med helt unik smag!

Af Magnus, Rikke, Anna, Ben, Lisa & Katja – Kilde: Google & HappyCow

Om Banana Nørrebro

De bruger bananer, som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og er i gang med at revolutionere is- & dessertmarkedet. Når de fleste forbrugere mener, at bananerne er for modne til, at de gider købe dem, så er bananerne i deres sødeste version. Og det giver Banana mulighed for at lave alt fra is til banana bread og shakes på overskydende bananer helt uden tilsætning af sukker.

De har slået dørene op i én af byens hippeste gader, og dessertbaren er prydet med smukke klinker, naturtræ og vilde planter. Køkkenet er åbent, og indretningen sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Hos Banana er konceptet bygget op omkring sundhed, økologi og bæredygtighed. Desserterne og is-varianterne følger sæsonens udbud af råvarer, og smagen er for vild.

 

Åbningstider

Tirsdag - søndag, kl. 12-18

130,-    /    65,-
UDLØBET
1162 købt

Afsluttet:
16-10-2019

Banana Nørrebro

Jægersborggade 27
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Banana
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. januar 2020
UDLØBET