Topanmeldt: 2 pizzaer + 2 lemonade hos POW – Veganske pizzabagere har indtaget Nørrebro med nogle af byens bedste pizzaer

Simon Evers
Head Concierge
1000 købt
230,-    /    115,-

De er blevet fremhævet af Politiken som ét af de nye steder, du bliver nødt til at kende til. Universet er prydet med amerikansk pop-art, og pizzakortet spænder over alt fra klassiske pizzaer i veganske udgaver til innovative varianter, du aldrig før har smagt. Hos POW overgiver selv de største kødspisere sig til det grønne gourmet-køkken. Melet henter pizzabagerne op fra Napoli, og tomaterne er sicilianske. Mozzarellaen laves på kokos, dejen koldhæves, og pizzaerne bages i store stenovne.

Det får du

Få 2 pizzaer & 2 lemonade hos POW på Nørrebro. Spis i byens veganske pizzabar eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle pizzaerne på kortet. Smag Oslo med græskar, vegansk mozzarella, brændte løg, courgetter og friskhøvlet parmesan lavet på cashewnødder. Få Moscow med cherrytomater, balsamico-glace og frisk basilikum. Nyd Nairobi med hvid sauce, kartoffel, kokos-mozzarella og rosmarin. Smag Berlin med sicilianske tomater, mozzarella og pepperoni lavet på seitan. Få Denver med tomatsauce, grillet peberfrugt, rødløg og braiserede portobellosvampe. Få Rio med tomat, vegansk skinke og mozzarella eller vælg Helsinki med grønne asparges, pesto, cashew-parmesan og basilikum. Nyd hjemmelavet lemonade med citron, lime, ingefær og meget mere.

POW – The Vegan Pizzeria

Kapelvej 5
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos POW
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. januar 2020

Sagt af andre

Fantastisk med et vegansk pizzeria i København!
Nogle af de bedste pizzaer, vi nogensinde har fået!
Innovativt og sublimt...
Mine varmeste anbefalinger!
Mums! Lækre veganske pizzaer.
Vi kommer helt sikkert igen!

Af Martin, Frida, Anders, Joe, Signe & Elisabeth – Kilde: Facebook

Om POW – The Vegan Pizzeria

Københavns bud på vegansk pizza i verdensklasse! Hos POW er dygtige kokke gået all-in på pizza, og de tager smagen til helt nye højder. I køkkenet arbejder de med sæsonbetonede råvarer fra anerkendte landbrug i Danmark og Italien, og alt på menukortet er vegansk. De slog dørene op for blot et halvt år siden, og anmeldelserne taler for sig selv.

De har indrettet sig i hippe lokaler på Nørrebro i bedste pop-art-stil med farvede klinker og håndmalede tegneseriemotiver. Køkkenet er åbent, og gæsterne vælger mellem alt fra klassiske til innovative pizzaer med smage, der pirrer og forfører. Hos POW er kvalitet og bæredygtighed i højsædet. Kærligheden til råvarerne skinner igennem hver en servering, og pizzaerne smager for vildt.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 11-21

230,-    /    115,-
UDSOLGT
1000 købt

UDSOLGT!

POW – The Vegan Pizzeria

Kapelvej 5
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos POW
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. januar 2020
UDSOLGT