Én af byens bedste: 2 burgermenuer hos Sliders på Nørrebro & Vesterbro – Hip fast food restaurant serverer gourmetburgere i miniformat

Simon Evers
Head Concierge
2751 købt
358,-    /    179,-

Glem alt om den traditionelle burger… i hvert fald for en stund. Hos Sliders får du burgere med alt fra friskhakket dansk oksekød til vesterhavsost, balsamico-marinerede jordbær, friteret kylling og braiseret and med hoisinsauce. De var de første i verden til at åbne en hel restaurant med gourmetburgere i miniformat. De er blevet kåret som Byens Bedste Burger af både Politiken og AOK, og deres koncept har trukket overskrifter i ind- og udland.

Det får du

Få 2 burgermenuer med fritter, dip & drikke hos Sliders. Spis i én af Sliders’ restauranter eller bestil 'to go'. Hver menu kommer med 3 mini-burgere, og du har frit valg mellem alle burgerne på kortet. Smag Decadent Dane i lun briochebolle med friskhakket dansk oksekød, vesterhavsost, karamelliserede løg og æble. Få Crispy Kimchi Chick med friteret kylling, salat, rødløg og kimchimayo. Nyd Ugly Duckling med braiseret andebryst i sød chili og hoisinsauce, toppet med forårsløg og peanuts. Smag Jalapeño Cream med flammegrillet oksekød og balsamico-marinerede jordbær. Få Triple Truffle Cheese med stegte svampe og trøffelmayo. Få Sloppy Mama med braiseret okse i rødvin, toppet med bacon og syltede rødløg. Nyd sprøde fritter med chilimayo, trøffelmayo, wasabimayo eller ketchup. Få valgfri sodavand eller fadøl. Vælg mellem alt fra Coca-Cola til Fanta, Tuborg, Møn Liselund IPA og meget mere.

Sliders

Nørrebrogade 1
2200 København N

Enghave Plads 4
1670 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos Sliders på Nørrebro og Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. december 2019

Sagt af andre

Vanvittigt lækkert!
De vildeste burgere, jeg nogensinde har smagt...
Sindssygt gode burgere og sprøde fritter!
Et helt fantastisk koncept!
Byens bedste burgere – uden tvivl.
Vi kommer helt sikkert igen!

Af Nicklas, Elise, Søren, Anna, Stine & Rasmus – Kilde: Facebook

Om Sliders

De har revolutioneret det københavnske burgermarked, og deres burgere serveres i miniformat, så gæsterne kan smage flere forskellige. De eksperimenterer med unikke råvarer og smage, og inspirationen til konceptet kommer fra USA. Hos Sliders nørder de burgere på et niveau, som de færreste ville gide, og i køkkenet fusionerer kokkene elementer fra nordisk, amerikansk og asiatisk gastronomi.

Restauranterne er storslåede, og de ligger på nogle af byens bedste adresser. I 2014 slog de dørene op på Nørrebro, og forrige år åbnede de 400 kvadratmeter stor fast food restaurant i gamle banklokaler på Vesterbro. De har indrettet sig bag kæmpe glaspartier med industrilamper og vilde planter. De har vundet Byens Bedste Burger, og hanerne er fyldt med Coca-Cola og øl brygget i samarbejde med Bryghuset Møn.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag, kl. 17-22
Fredag - lørdag, kl. 12-22
Søndag, kl. 12-21

358,-    /    179,-
UDSOLGT
2751 købt

UDSOLGT!

Sliders

Nørrebrogade 1
2200 København N

Enghave Plads 4
1670 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos Sliders på Nørrebro og Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. december 2019
UDSOLGT