Hotel Chocolat
1783    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Hotel Chocolat – Verdenskendt chocolatier har indtaget Indre By, Frederiksberg, Roskilde og Aarhus

Målet har altid været det samme; at lave verdens bedste chokolade, og historien om Hotel Chocolat taler for sig selv. De åbnede i London tilbage i 2004 og har i dag flere end 100 chokoladeforretninger i hele verden. De dyrker deres egne kakaobønner i Caribien og er én af de få producenter, der arbejder helt fra bean-to-bar. I Danmark har Hotel Chocolat lagt sig på nogle af landets bedste adresser, og i kæmpe flagship stores kombinerer de chokoladeforretning med café og åbent chokoladekøkken.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Hotel Chocolat. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses i alle Hotel Chocolats forretninger. Vælg mellem 400 forskellige varianter af chokolade – fordelt på alt fra fyldte chokolader til chokoladeplader, chokoladekugler og chokoladetrøfler. Få mælkechokolade med karamel & havsalt og 70% mørk chokolade fyldt med ristede hasselnødder. Køb chokoladetrøfler med lime og karamelliserede hasselnødder overtrukket med mælkechokolade. Få chokoladeæg med vanilje og pistacienødder med karamelchokolade og havsalt. Få hvid chokolade med mynte og blød hasselnøddepraliné med chili, forseglet i mørk chokolade. Køb tiramisu-chokolade, marcipan med chokoladeovertræk og champagnetrøfler med chokoladeganache. Få varm chokolade med flødeskum. Smag hjemmelavet is med chokolade, saltkaramel og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle Hotel Chocolats forretninger
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. november 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Hotel Chocolat
+ HOURS

København K
Mandag - lørdag, kl. 10-20
Søndag, kl. 12-20

Frederiksberg
Mandag - fredag, kl. 10-19
Lørdag - søndag, kl. 10-17

Roskilde
Mandag - fredag, kl. 10-19
Lørdag, kl. 10-17
Søndag, kl. 11-16

Aarhus
Mandag - fredag, kl. 10-20
Lørdag - søndag, kl. 10-18

+ ABOUT

Hotel Chocolat har sat nye grænser for, hvad man kan som chokoladevirksomhed. De har skabt verdens første single-egns chokolade. I Saint Lucia dyrker de deres egne kakaobønner på Rabot Estate, og de behandler kakaodyrkerne med dyb respekt. Alt er bygget op omkring originalitet, autenticitet og etik. Kakaoen er altid hovedingrediensen, og chokoladen designes ud fra mantraet ’More cocoa, Less sugar’.

Hos Hotel Chocolat bliver der kælet for håndværket, og intet er overladt til tilfældighederne. Kakaobønnerne udvælges efter høst, og udvalget spænder over alt fra det klassiske til det innovative. Flere gange om året udgiver Hotel Chocolat deres sæsonbestemte chokoladekollektioner, og ved både Great Taste samt Academy of Chocolate Awards er deres chokolader blevet kåret som nogle af verdens bedste.

+ WHERE

Østergade 13
1100 København K

Frederiksberg Centret
Falkonér Allé 21
2000 Frederiksberg

RO’s Torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde

Bruuns Galleri
M. P. Bruuns Gade 25
8000 Aarhus