Queen’s Delight
1000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Queen’s Delight i Grønnegade – Landets første éclair-shop har netop slået dørene op

Små franske vandbakkelser fyldt med kagecreme og toppet med alt fra hvid chokolade til friske hindbær, blåbær og saltet karamel. I hjertet af København har landets første éclair-shop netop slået dørene op. De er flyttet ind i ét af Grønnegades smukke københavnerhuse fra 1758 og laver alt fra bunden på gode råvarer i sæson. De har stået i lære hos den verdenskendte dessertkok Joakim Prat. Smagene er for vilde, og udvalget spænder over alt fra det klassisk franske til det nye unikke.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Queen’s Delight i Grønnegade. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd lækkerierne i byens smukke éclair-shop eller bestil 'to go'. Smag éclairs fyldt med vaniljecreme, toppet med hvid chokolade og karamelliserede cashewnødder. Få varianter med alt fra hasselnøddecreme til saltet karamel med chokolade og sydamerikanske tonkabønner. Nyd éclairs med cheesecakecreme og friske hindbær. Smag varianter med mascarpone og kaffe samt kokoscreme med chokoladeovertrukne kokosflager. Få skønne franske teer og varm chokolade med flødeskum. Nyd specialty coffee brygget på kaffebønner fra verdenskendte Gardelli. Få alt fra latte til cappuccino, cortado og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Queen’s Delight
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. november 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Queen’s Delight
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 11-18

+ ABOUT

De har lagt sig i ét af Grønnegades smukke københavnerhuse med hvide murstensvægge, fritlagte loftsbjælker og åbent dessertkøkken. De lokker med lækre éclairs, gourmetkaffe og hyggelige siddepladser med udkig til kokkene i køkkenet. Hos Queen’s Delight nørder de éclairs og laver alt fra bunden – lige fra kagecremen til de karamelliserede cashewnødder og franske vandbakkelser.

Queen’s Delight emmer af kærlighed til én af Frankrigs mest kendte kager. Siden 1800-tallet har éclairs været en fast del af repertoiret i de franske kagebutikker, og nu har Queen’s Delight endelig taget den franske kageklassiker til næste niveau i København. Her bliver alt lavet ved håndkraft i små batches. Vandbakkelserne friskbages flere gange om dagen, og hver kage er pyntet så fint.

www.queensdelight.dk

+ WHERE

Grønnegade 37
1107 København K