Phago Nørrebro
500    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
238 DKK
119 DKK

2 fladbrød + 2 drikke hos Phago på Nørrebro – Få gourmet-fladbrød med alt fra grillet kylling til lam og falafel

De nørder det alsidige middelhavskøkken og laver alt fra bunden på gode råvarer i sæson. Fladbrødet bages med surdej. Falaflerne er hjemmelavede, krydderierne er eksotiske, og både kylling & lam tilberedes på grill. For blot to måneder siden slog Phago dørene op for første gang, og anmeldelserne taler for sig selv. Her bugner hylderne med alt fra hjemmelavede marinader til marokkanske saltsyltede citroner. Køkkenet er åbent, og der er rift om siddepladserne i det hyggelige spiseri.

WHAT YOU GET

Få fladbrød & drikke for 2 personer hos Phago på Nørrebro. Tag plads i spiseriet eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle fladbrødene på kortet. Få gourmet-falafel på hjemmebagt fladbrød med baba ganoush, feta, mynte, granatæblekerner, romesco-dip og citronvinaigrette. Smag fladbrød med alt fra grillet lam til kylling marineret i nordafrikansk harissa-sauce. Nyd italienske sodavand med grapefrugt, citron og blodappelsin. Invitér venner, veninder og kæreste på noget af det bedste feel good food i København.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Phago
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. november 2019
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Hipt middelhavskøkken på Nørrebro stiller skarpt på smag, sundhed og bæredygtighed. Hos Phago tager dygtige kokke fladbrødet til et helt nyt niveau. Inspirationen er hentet i alt fra Israel til Marokko, Grækenland og Italien, og kokkenes kærlighed til råvarerne er ikke til at tage fejl af.

Lokalerne er holdt i Santorini-blå, knækket hvid og varme jordfarver, og duftene fra det åbne køkken sender tankerne mod Middelhavet. Her er alt fra indretningen til maden nørdet ned til mindste detalje. Møblerne er specialdesignet og produceret i massivt dansk egetræ. Krydderierne er eksotiske, og smagen er for vild.

+ WHERE

Fælledvej 15
2200 København