Seriøst god vin: Frit valg til alt hos Alfons’ – Hip vinbar pimper alt fra klassisk Nebbiolo til Riesling og funky naturvin over for Kødbyen

Simon Evers
Head Concierge
650 købt
200,-    /    99,-

Vinene er håndplukket fra små vingårde rundt om i hele Europa. Lokalerne er fyldt med vinflasker, og stemningen er for vild. De ligger lige over for Kødbyen og har indrettet vinbaren i bedste Vesterbro-stil med tjekkede genbrugsmøbler, planter og levende lys. I starten af 2019 åbnede Alfons’ for første gang, og bag stedet står 5 venner med fælles kærlighed til god vin. Omgivelserne er hjemlige. Hyggen er i centrum, og gæsterne forkæles af vinglade vinnørder på skøn uformel vis.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Alfons’ på Vesterbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner, veninder og kæreste på fantastiske vinoplevelser i én af byens hyggeligste vinbarer. Nyd Sancerre dyrket af Sebastian Riffault i Loire. Få Chardonnay og Pinot Noir fra Domaine Fagot i Bourgogne. Smag naturvin fra Cantina Margò og orangevin fra Bellotti-familiens vinmarker i Piemonte. Få Barbera fra Vietti i Alba og Nebbiolo dyrket på de norditalienske bakketoppe i Langhe. Smag Riesling fra anerkendte Nik Weis og Grüner Veltliner hentet hjem fra Fritz Salomon i Østrig. Få cava fra Mont Ferrant og skønne champagner fra Bauget-Jouette. Få saltristede mandler, oliven, lækre franske oste og meget mere.

Alfons’

Skelbækgade 42
1717 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Alfons’
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. november 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Alfons’

Sagt af andre

Fantastiske vine & bobler!
God vin, dejligt personale og lækre Vesterbro-vibes!
Alfons’ oser af god stemning...
Vildt hyggelige lokaler, god vin og god betjening!
Et super hyggeligt sted.
Vi kommer helt sikkert igen!

Af Toke, Jacob, Maria, Jesper, Anders & Camilla – Kilde: Facebook & Google

Om Alfons’

Hos Alfons’ handler det om den gode smag. Vinkortet er dogmefrit, og udvalget spænder over alt fra det klassiske til funky naturvin og unikke champagner. Her er den personlige relation til vinbønderne vigtig, og der bliver løbende holdt events og vinsmagninger. Vinene er i rotation, og det meste fås både pr. glas og flaske.

Placeringen over for Kødbyen er unik, og vinbaren emmer af hygge & god stemning. Her hænger venner og kærestepar ud i den åbne bar og ved små farverige borde. Alfons’ kærlighed til vinene er ikke til at tage fejl af, og indretningen vidner om stor personlig. Her slapper gæsterne totalt af, og man får straks følelsen af, at man er på besøg hos en rigtig god ven.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag, kl. 16-24
Fredag - lørdag, kl. 16-01

200,-    /    99,-
UDSOLGT
650 købt

UDSOLGT!

Alfons’

Skelbækgade 42
1717 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Alfons’
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. november 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Alfons’
UDSOLGT