OLIVIERS & CO
477    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
175 DKK

Frit valg til alt hos OLIVIERS & CO på Gl. Kongevej – Få alt fra olivenolier til balsamico, trøffelolier og delikatesser kreeret af verdenskendte Michelin-kokke

Olivenolierne er verdens bedste. Balsamicoen lagres i Modena. Den sorte trøffelolie stammer fra Puglia, mens pestoerne & tapenaderne er udviklet af verdenskendte kokke. I 1998 slog den første OLIVIERS & CO dørene op i Paris, og kort tid efter havde de åbnet gourmetbutikker i alt fra Tokyo til New York. Tilgangen til råvarerne er kompromisløs, og kunderne betjenes af gastronørder med stor viden & passion. De byder byens madører på delikatesser fra Middelhavslandene, og udvalget er enormt.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos OLIVIERS & CO på Gl. Kongevej. Køb ét eller flere værdibeviser. Få olivenolier fra verdenskendte producenter i Frankrig, Spanien, Italien og Portugal. Køb balsamicoer produceret i Modena efter oldgamle italienske traditioner. Få hvidvinseddiker med noter af mango og trøffelolie fra Puglia lavet på ekstra jomfru olivenolie og sort perigord-trøffel. Få spaghetti håndlavet i Toscana, risottoris fra Piemonte og trøffelpasta lavet på durumhvedemel og fransk sommertrøffel. Køb græske kalamata-oliven med oregano og grønne picholine-oliven med hvidløg. Få italienske grissini med olivenolie fra Ligurien. Få gourmetketchup og salt fra Camargue i Sydfrankrig. Køb flotte vært- & værtindegaver og håndlavet keramik fra Atelier Bernex nær Marseille. Få ristede mandler overtrukket med mørk chokolade. Køb siciliansk pistaciecreme, fransk øko-marmelade og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos OLIVIERS & CO
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. november 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos OLIVIERS & CO
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 10-18
Lørdag, kl. 10-16

+ ABOUT

OLIVIERS & CO er et sandt eldorado for madører og olivenolie-aficionados, og deres univers får dig til at glemme alt om tid og sted. Det er gået stærkt for den franske gourmetkæde, der i dag har flere end 90 butikker spredt ud over hele verden. Her bugner hylderne med udsøgte delikatesser fra Middelhavslandene, og butikkerne er indrettet i smuk Provence-stil med naturtræ, vægfliser og varme jordfarver.

Deres sortiment er imponerende stort, og alt fra pestoer til tapenader og marmelader er udviklet i samarbejde med verdenskendte Michelin-kokke. Hos OLIVIERS & CO er kvaliteten kompromisløs og smagene uimodståelige. Her går kunderne på opdagelse blandt nogle af verdens lækreste delikatesser, og de bliver guidet igennem det store udvalg af seriøst dygtige ekspedienter.

+ WHERE

Gl. Kongevej 85
1850 Frederiksberg