Restaurant Mondän
848    SOLD
- +
EXPIRED
480 DKK
275 DKK

5 serveringer hos Restaurant Mondän – Nyd fransk-nordisk gastronomi i smukke omgivelser på Frederiksberg

De er blevet fremhævet som én af landets bedst anmeldte restauranter og er listet side om side med Kong Hans og Søllerød Kro. De hylder fransk-nordisk gastronomi i smukke omgivelser på Frederiksberg. Hos Restaurant Mondän er stemningen afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Råvarerne hentes hjem fra små landbrug, mens køkkenet styres af den anerkendte køkkenchef Mads Dalsborg, der har sin fortid på Krogs Fiskerestaurant og Umami.

WHAT YOU GET

Få 5 serveringer hos Restaurant Mondän på Frederiksberg. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx sprøde tapioka-chips med porreaske og fermenteret crème fraîche. Nyd rimmet jomfruhummer med dild og koldpresset ærtejuice tilsmagt med citrus. Få tatar af okseinderlår med saltristede græskarkerner, syltede ramsløgskapers og vilde danske hindbær. Smag fransk unghanebryst med karamelliserede majs, crème fraîche og dehydreret bacon eller oksemørbrad af Jerseykvæg med grillet sommerkål fra Søren Wiuff. Nyd jordbærtærte på mørdejsbund med hvid chokoladecreme og polynesisk vanilje, serveret med jordbærsorbet tilsmagt med kærnemælk. Invitér venner, familie og kæreste på fransk-nordiske retter, der er en sand fryd for både gane og øje.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Mondän
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. december 2019
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12-15
(til frokost serverer restauranten udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

I hjertet af Frederiksberg kreerer anerkendte kokke fransk-nordisk gastronomi efter sæson og humør. Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd vægtes højt, og råvarerne taler for sig selv. Maden er skarp, vinene og øllen hentes hjem fra små vingårde & bryggerier rundt om i hele verden.

Hos Restaurant Mondän er lokalerne smukt indrettet med dansk design, elegante træstole og rå pudsede vægge. Her serveres mad, der vækker glæde omkring bordet. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

+ WHERE

Godthåbsvej 26
2000 Frederiksberg