Holms Bager
4229    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Holms Bager i ILLUM, på Frederiksberg og Amager – Få alt fra jordbærtærter til tebirkes, træstammer, smørbagte croissanter og surdejsbrød m.m.

De er landets måske mest anerkendte familieejede bageri, og historien om Holms Bager går hele tre generationer tilbage. I 1976 åbnede deres første bagerforretning i København, og i dag ligger de på nogle af byens bedste adresser. Hos Holms Bager værner de om det gamle håndværk, og alt bliver lavet fra bunden. Kagerne er fyldt med smag og er toppet med danske jordbær, chokolade og rabarber. Her bliver brød og boller slået op i hånden, og alt bliver bagt i store stenovne.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Holms Bager. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses i alle Holms bagerforretninger. Få smørbagte tebirkes med marcipanfyld og spandauere med creme. Nyd kanelsnegle, direktørsnegle og croissanter med og uden chokolade. Få hindbærsnitter, jordbærtærter og cheesecakes med danske skovbær. Smag muffins med triple chocolate samt med gulerod, karamel og lemon frosting. Få kanelstang, brownies, træstammer og romkugler med krymmel og chokolade. Nyd gulerodskager, citronkager og banankager med chokolade- og trøffelcreme. Køb teboller, mysliboller, surdejsbrød og rugbrød. Få sandwich med koldrøget laks, tunsalat samt kylling med karrydressing og sprødstegt bacon. Køb friske salater og pizzaer med alt fra trøffelmarineret parmaskinke til kartoffel og ricotta. Få koldpresset juice, smoothies, specialty coffee og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle Holms bagerforretninger
  • Værdibeviset kan anvendes fra 8. august til og med den 14. november 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Holms Bager
+ HOURS

ILLUM (Købmagergade)
Mandag - fredag, kl. 7:00-20:00
Lørdag - søndag, kl. 8:00-20:00

ILLUM (Underground)
Mandag - søndag, kl. 10:00-20:00

Frederiksberg
Mandag - fredag, kl. 6:30-19:00
Lørdag, kl. 6:30-18:00
Søndag, kl. 6:30-17:00

Amager
Mandag - fredag, kl. 6:30-19:00
Lørdag, kl. 6:30-17:00
Søndag, kl. 6:30-16:00

+ ABOUT

Hos Holms Bager spiller råvarerne en hovedrolle, og der gås ikke på kompromis. Her arbejder bagere & konditorer efter klassiske håndværkstraditioner, og opskrifterne er gået i arv gennem generationer. De frisklaver alt fra bunden – fra glasuren til kagecremen, hindbær- og rabarbermarmeladen. Ingen genveje eller snyd. Det er enkelt. Det er ærligt. Og frem for alt vildt lækkert.

De har lagt sig på nogle af byens bedste adresser, og lige som brødet & kagerne så er universet gennemført ned til mindste detalje. Her kombineres traditionelt brødudsalg med café og kaffebar, indrettet med naturtræ og holdt i varme jordfarver. Udvalget i bagerforretningerne er imponerende, og smagene er uimodståelige. Her bugner montrerne med alt fra wienerbrød til surdejsbrød, sandwich og kager i lange baner.

+ WHERE

ILLUM
Købmagergade 2
1100 København K

ILLUM Underground
Østergade 52
1100 København K

Frederiksberg Centret
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg

Amager Centret
Reberbanegade 3
2300 København S