Gourmet-pita: 2 pitamenuer med fritter & drikke hos Garbanzo i Indre By – Nyåbnet pitabar byder på byens vildeste pitasandwich

Simon Evers
Head Concierge
1502 købt
218,-    /    109,-

For blot to måneder siden slog de dørene op for første gang. Pitabrødet er friskbagt med chiafrø og rullet i majsmel. Falaflerne er hjemmelavede, halloumiosten friteret, og både flanksteak & lam tilberedes på grill. Hos Garbanzo tager dygtige kokke pitasandwichen til et helt nyt niveau, og anmeldelserne taler for sig selv. Universet er gennemført, og montrerne bugner med alt fra citronmarineret rødkål til syltede rødløg, ovnbagte auberginer og dressinger med yoghurt og tahin.

Det får du

Få 2 pitamenuer med fritter & drikke hos Garbanzo i hjertet af København. Spis i byens hippe pitabar eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle pitamenuerne på kortet. Få gourmet-falafel i friskbagt pitabrød med citronmarineret rødkål, syltede rødløg, edamamebønner, aubergine, tomat, humus og dressing på tahin. Smag pitasandwich med alt fra flammegrillet lam til flanksteak, kylling, urtedressing og tzatziki. Få pitabrød med friteret halloumiost, friske salater, humus og granatæbledressing. Nyd sprøde fritter og old-school sodavand fra Frem. Få cola, hindbær-sodavand, citron-, appelsinvand og meget mere.

Garbanzo

Sværtegade 3
1118 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Garbanzo
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. november 2019

Sagt af andre

Helt vanvittigt godt!
Ubetinget den bedste pitaoplevelse jeg har haft i mit liv...
En perfekt blanding af kød, syltede & friske grøntsager samt dressinger!
Gode råvarer og en vild smagsoplevelse!
Et velsmagende, friskt og sundt alternativ i Indre By.
Garbanzo er bare sindssygt lækkert!

Af Bo, Malte, Ida, Joy, Casper & Natasja – Kilde: Facebook & Google

Om Garbanzo

De har lagt sig i hjertet af København og er omringet af byens fedeste forretninger. De er inspireret af middelhavsområdet og har fokus på danske råvarer i sæson. Hos Garbanzo nørder kokkene pitasandwich på et tidligere ukendt niveau, og menukortet byder på varianter, du aldrig før har smagt.

Garbanzo er bygget op omkring sundhed, livsstil og bæredygtighed. Tilgangen til råvarerne er kompromisløs, køkkenet er åbent, og kokkenes passion skinner igennem hver en servering. Her danner skandinavisk design, planter og bløde vibes rammerne om en helt unik atmosfære, og der er rift om siddepladserne både inde og ude.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 11-21

218,-    /    109,-
UDSOLGT
1502 købt

UDSOLGT!

Garbanzo

Sværtegade 3
1118 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Garbanzo
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. november 2019
UDSOLGT