Batin
550    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
248 DKK
124 DKK

2 knæk-platter + 2 lemonade hos Batin – Veganere og madglade københavnere valfarter til nyt grønt køkken på Nørrebro

Omgivelserne emmer af hygge, og maden slår benene væk under selv de største kødelskere! Nyt vegansk univers har netop slået dørene op på Nørrebro, og kokkene stiller skarpt på sundhed, økologi og bæredygtighed. Hos Batin forkæles gæsterne med hjemmelavede deller og årstidens lækreste salater. Inspirationen kommer fra det mellemøstlige og nordiske køkken, og smagene forfører. Her er alt 100% økologisk og vegansk, og maden er en sand fornøjelse for både krop & sjæl.

WHAT YOU GET

Få knæk-platter & lemonade for 2 personer hos Batin på Nørrebro. Spis i Batin’s grønne univers eller bestil 'to go'. Du har frit valg blandt dagens udvalg af deller, salater, toppings og dressinger. Smag deller med alt fra kikærter til kidneybønner, kartofler og hampefrø. Nyd lækre salater med spidskål, dadler, valnødder, granatæblekerner og hørfrø. Få grønkålssalat med mango og mandler. Smag perlebyg med chiafrø, forårsløg, tørrede tranebær og græskarkerner. Top dine salater med alt fra tahindressing til balsamico samt dressinger med bukkehornsfrø og chili. Nyd hjemmelavet lemonade med ørkenlime, dadler, kiwi, appelsin og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Batin
  • Knæk-platter serveres alle dage fra kl. 15-20
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. oktober 2019
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-20
(lukket tirsdag)

+ ABOUT

De har hyggelige siddepladser både inde og ude. De har åben salatbar, og det lille lokale er indrettet med bambus og vilde planter. Hos Batin står den på seriøst god mad og nærvær i et vegansk univers, hvor sundhed og bæredygtighed er tænkt ind i alle aspekter – fra råvarerne til det bionedbrydelige bestik og de spiselige tallerkener.

Hos Batin hylder kokkene frugter & grøntsager for deres unikke smage og teksturer, og de samarbejder med lokale landbrug, der deler deres respekt for naturen. Råvarerne er nøje udvalgt, og alt fra genmodificerede grøntsager til soja-, raps- og solsikkeolier er bandlyst. Hos Batin fokuserer de på fremtidens mad. Stemningen er hjertevarm, og smagene er helt unikke.

+ WHERE

Baldersgade 48
2200 København N