Restaurant Wilhelm
432    SOLD
- +
EXPIRED
450 DKK
285 DKK

4-retters menu hos Restaurant Wilhelm i Indre By – Topanmeldt jord-til-bord restaurant tager smagen af skoven til byen

Grøntsager fra nærtliggende gårde. Fisk fanget bæredygtigt i skandinavisk farvand. Vildt efter jagtsæsonerne i de danske og svenske skove. I et smukt bindingsværkshus fra 1817 byder Restaurant Wilhelm på topanmeldt gastronomi med skoven som omdrejningspunkt. De har fået 5 hjerter i Politiken og er netop blevet fremhævet i ’den alternative Michelin-guide’. Køkkenet er dogmefrit, og selve restauranten minder mest af alt om en smuk jagthytte placeret i hjertet af København.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Restaurant Wilhelm i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx tatar af sommerbuk med puffet boghvede, grønne jordbær, peberrodsemulsion og spiselige blomster. Få jomfruhummer råmarineret i citron, serveret med syltede rødløg, fint skårede radiser, mandler, vilde urter og emulsion på friskplukket dild. Nyd håndlavet tortelloni med vildsvin, toppet med burrata og røget olivenolie. Få sprødstegt vagtel med grillede asparges, stikkelsbær, sauce blanquette og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Wilhelm
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. november 2019
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

De serverer vildt fra skov, fjeld, mark, kyst, hav og sø. Råvarerne er enten blevet skudt, fanget med harpun eller hevet op af jorden med de bare næver. Hos Restaurant Wilhelm samarbejder de med lokale landmænd, fiskere & jægere, og kokkene plukker deres egne urter i den vilde natur. Her er der fuld smæk på smagen, og maden akkompagneres af bæredygtige vine fra små gårde rundt om i hele verden.

Omgivelserne hos Restaurant Wilhelm er idylliske, og det gamle københavnerhus er renoveret med dyb respekt for dets historie. Her er lokalerne prydet med naturtræ & vilde planter, og det smukke bindingsværk er naturligvis bevaret. Fra restauranten har gæsterne udkig til kokkene i det åbne køkken. Maden er i en klasse for sig selv, og alt er efter den anerkendte køkkenchef & ejer Kristofer Josefssons personlige smag.

+ WHERE

Nikolajgade 18
1068 København K