IBU
166    SOLD
- +
EXPIRED
750 DKK
475 DKK

10-retters menu hos Restaurant IBU på Vesterbro – Kendt Michelin-kok laver asiatisk fusionsgastronomi

Han har vundet Danmarks største kokkekonkurrence og har været køkkenchef på den verdenskendte Michelin-restaurant Atelier Crenn i Californien. Med Restaurant IBU har Henrik Jyrk kastet sin kærlighed over det asiatiske fusionskøkken, og Den Danske Spiseguide har kåret IBU som Årets Eksotiske Restaurant. Her forkæles gæsterne med fantastiske smage, der pirrer og forfører. Teknikkerne er oldgamle, og inspirationen hentes i alt fra Malaysia til Singapore, Japan og USA.

WHAT YOU GET

Få 10-retters menu hos Restaurant IBU på Vesterbro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx østers med ponzu og stikkelsbær. Få let syltet jomfruhummer med Baerii-kaviar og sursød-sauce. Nyd tatar på okseinderlår med pinjekerner, sesammayo og vagtelæg. Smag asiatiske fladbrød med artiskokcreme og friskrevet sommertrøffel. Få dashi med tofu og noritang. Nyd grillet chapati med marv, grøn tomatchutney og malaysiske pickles. Få spareribs med BBQ-marinade lavet på hoisin, honning og mild chili. Smag ris med shiso og rød kaviar. Få kimchi-marinerede druer, melon og grøn mango. Nyd rabarber-hibiscus-mousse med jordbærsorbet. Smag mynte gratineret med yuzufløde og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant IBU
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. november 2019
  • Booking skal foretages via www.restaurantibu.dk – anfør ”Discover Asia” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - torsdag, kl. 18-24
Fredag - lørdag, kl. 18-02

+ ABOUT

Én af sidste års største restaurantåbninger og ikke uden grund. Henrik Jyrk er et kendt navn i kokkeverdenen, og med IBU har han taget det asiatiske køkken til nye højder. Blot ét år efter deres åbning er de blevet kåret som Årets Eksotiske Restaurant. De er med i den alternative Michelin-guide, og Berlingske skrev ”Ny asiatisk smagseksplosion – en 1. klasses smuttur til Malaysia og Singapore”.

Køkkenet er åbent, og kokkene er nogle af landets bedste. Tunen hentes hjem fra det verdenskendte Toyosu fiskemarked i Tokyo, mens grøntsagerne er lokale, og kødet kommer fra danske kvæg & svin. Hos Restaurant IBU sendes københavnerne på opdagelsesrejse i det farverige asiatiske fusionskøkken. Omgivelserne er storslåede, og maden slår benene væk under gæster og madanmeldere.

+ WHERE

Vesterbrogade 56
1620 København V