Meille
888    SOLD
- +
EXPIRED
195 DKK
95 DKK

3 stk. smørrebrød hos Michelin-anbefalede Meille – Tidligere Noma-kok byder på overdådigt smørrebrød i Indre By

Både Michelin og White Guide har fremhævet hans restaurant som én af landets bedste. Han har vundet Årets Smørrebrød, Årets Sild samt Årets Kartoffel – og han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. Mads Rye Magnusson har rejst land og rige rundt med sit smørrebrød, som har vundet priser i ind- og udland. Nu har han åbnet op til frokost i sin Restaurant Meille, hvor gæsterne bydes på smørrebrød, som ingen andre kan præstere.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på frokost hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser – I bliver hver især forkælet med 3 stk. smørrebrød. Smørrebrødet er tilpasset sæsonens fineste råvarer og udvælges på dagen af køkkenchefen. Smag fx rosastegt roastbeef med ristede løg og syltet peberrod. Få marinerede sild med syltede løg, crème fraîche og dild. Nyd kyllingesalat med sprødstegt bacon og tatar af kalv med æggeblomme, peberrod og sennepscreme. Få danske rejer med citrus, æg og dild. Nyd stegt rødspættefilet med brunet smør, kartoffelmadder med løvstikke, karse og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. september 2019
  • Smørrebrød serveres udelukkende til frokost
  • Booking foretages online – anfør ”Smørrebrød – Chef’s Choice” på din reservation
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer. Torsdag til søndag hver uge dækkes bordene op til frokost, både inde og ude, og menukortet er spækket med landets måske allerbedste smørrebrød.

Hos Restaurant Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Noma-kok har på blot ét år modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K