Kung Fu Izakaya
410    SOLD
- +
EXPIRED
339 DKK
215 DKK

5-retters menu hos Kung Fu Izakaya på Nørrebro – Anerkendt kok har overtaget køkkenet på japansk fusionsrestaurant

Han er opvokset i Asien og har haft hele verden som sin arbejdsplads. De seneste fire år har han været souschef på MASH, men nu er han endelig tilbage i det asiatiske fusionskøkken. John Hong er ny køkkenchef på Kung Fu Izakaya – én af byens hippeste, asiatiske restauranter. Maden har fået en gevaldig overhaling, mens restaurantens afslappede stil er bevaret. Lokalerne er prydet med naturtræ, belysningen er dæmpet, og det smukke univers sender tankerne direkte mod Tokyo.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos Kung Fu Izakaya på Nørrebro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen skifter med sæsonen og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Start med lækre snacks – fx japansk-inspireret kimchi samt humus lavet på edamamebønner, toppet med sprøde lotuschips og soja-marinerede mandler. Smag udsøgte signaturretter fra køkkenet. Få tuntatar med mango, avocado, forårsløg og soja-wasabi-dressing. Nyd beef tataki med glasnudler, ingefær, sauterede asparges og ponzusauce. Smag fusions-bao med confiteret and, hoisinsauce, syltede rødløg, ingefær og togarashi. Få dekonstrueret drømmekage med matcha og kokos-tuiles, serveret med hjemmelavet hyldeblomst-is.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kung Fu Izakaya
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. september 2019
  • Booking foretages online – anfør ”Izakaya Menu” på din reservation
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 17:30-23:00
Fredag - lørdag, kl. 17:00-24:00
Søndag, kl. 17:30-23:00

+ ABOUT

De er inspireret af gastropubberne i Japan, de såkaldte izakaya’ere, både i forhold til stemning og stil. Væggene er beklædt med mørkt naturtræ, og gæsterne sidder tæt i de hippe, japanske lokaler. Men køkkenet hos Kung Fu er endnu mere raffineret end normalt, og i flere af retterne låner kokkene elementer fra andre køkkener i Asien.

Alt fra soja til yuzu, ris, chili og matcha hentes hjem fra markeder i Tokyo, mens grøntsagerne er lokale og kødet kommer fra danske kvæg & svin. Hos Kung Fu sendes københavnerne på opdagelsesrejse i det japanske fusionskøkken. Lokalerne er pakket med glade gæster, og maden akkompagneres af seriøst gode cocktails, sake og vin.

+ WHERE

Ravnsborggade 16B
2200 København N