Tokyo møder København: Frit valg til alt hos Kuma – Hip restaurant & take away indtager Østerbro med byens vildeste japanske street food

Simon Evers
Head Concierge
800 købt
200,-    /    110,-

De har nørdet japansk mad i årevis og har deres fortid på Sticks'n'Sushi og Kong Hans. For to år siden åbnede de Kuma på Nørrebro, og fra dag til anden stak det helt af. Køen til deres lille restaurant fortsatte flere meter ned ad Jagtvej, og mange aftener måtte de melde alt udsolgt. Nu har Kuma så endelig udvidet til Østerbro, hvor konceptet præcis er det samme. Her fusioneres japansk street food med nordisk gastronomi i et japansk univers med naturtræ, vintagelamper og små bonsai-træer.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Kuma på Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Spis i den hippe japanske restaurant eller bestil 'to go'. Nyd anmelderrost okonomiyaki – japansk madpandekage med stegte grøntsager, svampe, japansk mayo, fintrevet tang og bonito-flager. Få yakitori sticks tilberedt over trækul med alt fra marineret kylling til iberisk sortfodssvin, kammuslinger og chicken wings med puffede kartoffelchips. Få tatar af kalveinderlår med syltede shiitake-svampe og sprøde croutoner. Smag svinemørbrad med kimchi, pak choy i ponzu samt friteret kylling med miso-mayo. Få japansk salat med kolde ramennudler i sesam-sauce. Få grillede asparges med bacon, kroketter med friske spirer og klassisk misosuppe. Nyd hjemmelavede ispinde, japanske special-øl, sake, asiatiske sodavand og meget mere.

Kuma

Randersgade 35
2100 København Ø
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Kuma på Østerbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. september 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Kuma

Sagt af andre

Helt igennem fantastisk!
Ganske enkelt fremragende...
Japansk fusion med respekt for traditionerne!
Tag forbi Kuma... og tag derefter tilbage igen. Det er så vildt godt!
Bestemt et besøg værd.
Super, super lækkert!

Af Nathalie, Tom, Maria, Matthew, Jacob & Lone – Kilde: Facebook

Om Kuma

Det japanske køkken er på sejrstogt verden over og er meget mere end blot sushi! Hos Kuma bydes gæsterne på japansk street food med nordisk twist, inspireret af de små madboder i Tokyos gader. Smagen og indretningen sender tankerne direkte mod den asiatiske millionby, og anmeldelserne taler for sig selv.

Maden er raffineret og pakket med smag, og der er ingen tvivl om, at Kuma har tilført København noget helt særligt. Her er lokalerne minimalistiske rå men på samme tid varme med sine pudsede vægge og sin overflod af naturmaterialer. Special-øl og sake hentes direkte hjem fra Japan, og menukortet spænder over alt fra okonomiyaki til yakitori sticks, ispinde og kolde nudler.

 

Åbningstider

Mandag - lørdag, kl. 12-21
Søndag, kl. 12-20

200,-    /    110,-
UDSOLGT
800 købt

UDSOLGT!

Kuma

Randersgade 35
2100 København Ø
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Kuma på Østerbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. september 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Kuma
UDSOLGT