Homemate
4471    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Homemate – Prisvindende take away koncept har indtaget alt fra Magasin til Torvehallerne, Frederiksberg og Nordsjælland

De ligger på byens bedste adresser og har i alt 8 forretninger spredt ud over København, Frederiksberg og Nordsjælland. De har trukket overskrifter i landets største aviser, og i 2017 & 2018 blev de henholdsvis nomineret og kåret som Byens Bedste Take Away. Hos Homemate har et hold af kokke gjort alt forarbejdet for dig, og du skal blot varme retterne i ovnen derhjemme. Konceptet er nyskabende, og det giver københavnerne sund mad og mere tid i en travl hverdag.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Homemate. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses i alle Homemates forretninger, og du vælger frit fra menuen, hvor der altid er massere af lækre retter til både kødelskere, vegetarer og veganere. Nyd fx okse i rødvinsglace med syltet græskar, portobello-svampe og bearnaise. Få frisklavet pasta cannelloni med ricotta, citron & spinat. Få marineret kylling med spicy chorizo, cherrytomater, citron, salvie og croutoner af foccacia. Smag veganske kofta eller færøsk laks med chiafrø, serveret med syltede rødløg, kartofler og pesto på basilikum. Nyd svinemørbrad & gnocchi i tomatsauce eller smag Homemates lasagnette. Få vegansk chokolademousse lavet på avocado, toppet med blåbær og frisk mynte. Få Craft lemonade, special-øl, vin og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle Homemates forretninger
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. september 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Homemate
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 14-20
Lørdag, kl. 11-20
Søndag, kl. 14-20

(Homemate åbner kl. 10 i Magasin og Torvehallerne. Torvehallerne lukker oftest én time før normalt)

+ ABOUT

Det kan være svært at finde tid til at lave mad i en travl hverdag. I 2015 åbnede Homemate derfor en lille forretning i Torvehallerne med et madkoncept, der tog byen med storm. Her får københavnerne sund aftensmad anrettet i råvarebakker, der kun kræver 15 minutter i ovnen derhjemme. Nemmere, bedre mad. Frisklavet, velsmagende og fuld af smag.

Hos Homemate følger kokkene sæsonens udbud af råvarer, og smagene er nørdet til perfektion. På menukortet er der altid et bredt udvalg af faste favoritter kombineret med nye retter, der skifter fra uge til uge. Her handler det om, at hjemmelavet mad skal være nemt, og Homemate er en helt ny måde at tænke lækker aftensmad på.

+ WHERE

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K

Magasin Kgs. Nytorv
Kongens Nytorv 13
1095 København K

Thorshavnsgade 24
2300 København S

Dag Hammarskjölds Allé 40
2100 København Ø

Frederiksberg Allé 2
1820 Frederiksberg

Peter Bangs Vej 93
2000 Frederiksberg

Handelstorvet
2800 Kgs. Lyngby

Jægersborg Allé 47
2920 Charlottenlund