Winterspring
750    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

2 is-desserter hos Winterspring Thesalon i Magasin – Tidligere Michelin-kokke byder på is i verdensklasse

De har trukket overskrifter i alt fra Børsen til ELLE, Wallpaper og The Sunday Times. Politikens madanmelder faldt pladask for deres eksklusive dessertbar, kvitterede med 6 hjerter og skrev; ”Hvis man kunne få en Michelin-stjerne for at drive et dessertsted, er Winterspring en oplagt kandidat”. For blot et halvt år siden slog Winterspring så dørene op til deres thesalon i Magasin. Den helt store attraktion er deres is, der er blandt verdens bedste ifølge Great Taste Awards 2018.

WHAT YOU GET

Få 2 is-desserter hos Winterspring Thesalon i Magasin. Du har frit valg mellem tre forskellige varianter. Nyd bourbon-vanilje-is serveret med ristede hasselnødder, sprødt kakaoknas og skud af espresso. Smag chokolade-honning-is og hindbærsorbet med kakaocreme, hasselnødder og frisk mynte. Få havtornsorbet med kamille- & vanilje-is, toppet med syrlig havtornsirup og tørret marengs. Invitér venner, veninder og kæreste på overdådige is-desserter. Nyd desserterne i smukke omgivelser med udsigt ud over Kgs. Nytorv. Du kan også bestille 'to go'.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Winterspring Thesalon i Magasin
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. august 2019
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 10-20

+ ABOUT

Mere end 100 år er gået, siden Magasins første thesalon åbnede op. Nu løfter danske Winterspring arven med sit nordiske is- og dessertkoncept, der har fået massiv international omtale. Alt emmer af god stil og smag. Designet tager udgangspunkt i Wintersprings nordiske rødder og har samtidigt referencer til den oprindelige thesalon fra 1914.

Hos Winterspring fusioneres det klassiske og nyskabende. Gæsterne tages imod med smil og varme, mens de smukke omgivelser leder tankerne mod det finere borgerskab i London. Her skinner kokkenes kærlighed til desserterne igennem hver en servering, og fra thesalonen har gæsterne direkte udsigt til Kongens Nytorv og det Kgl. Teater.

+ WHERE

Magasin 2. sal
Kongens Nytorv 13
1095 København K