&Tradition Courtyard
1000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos &Tradition Courtyard – Dansk designvirksomhed har åbnet café i historisk herskabsbygning

En smuk baggård ved Kongens Have får dig til at glemme alt om tid og sted. Gårdhaven er fyldt med planter, krydderurter og parasoller – og baghuset fungerer både som café, showroom og hovedkontor for &Tradition, én af Danmarks hurtigst voksende designvirksomheder. Her sættes stemningen af bløde bohemian vibes og minimalistisk dansk design, mens morgen- og frokostkortet er udviklet sammen med den tidligere topkok Søren Westh fra .506.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos &Tradition Courtyard i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner og familie på morgenmad eller frokost i fantastiske omgivelser, både inde og ude. Nyd varm grød på mandelmælk, toppet med peanut butter, kakaonibs, æble og ristet kokos. Få islandsk skyr med banan, blåbær og honningristet granola. Nyd blødkogt æg og surdejsbrød med marmelade og krystalliseret ost. Få koldrøget islandsk laks og avocadomad med cream cheese, ristede mandler og purløg. Smag burrata med radicchio, rød skovsyre, olivenolie og ristet surdejsbrød. Få æbletrifli med vaniljecreme og mandelcrumble. Nyd specialty coffee brygget på årstidens fineste kaffebønner. Få te, hyldeblomst, koldpresset juice og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos &Tradition Courtyard
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. august 2019
  • Det kan være en god idé at reservere bord – reservation kan foretages via [email protected]
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos &Tradition Courtyard
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 8-18
Lørdag, kl. 10-17
Søndag, kl. 10-16

+ ABOUT

I en historisk herskabsbygning fra 1913 har &Tradition slået dørene op til et inspirationsunivers, hvor eget boligdesign kombineres med smukke madserveringer. En skjult oase for morgen- og frokostglade københavnere og samtidigt en levende arbejdsplads for nogle af landets dygtigste designere.

Råvarerne kommer fra små landbrug, der lige som &Tradition værner om naturen. Der er fuld smæk på smagen, og alt tilberedes fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket. I gårdhaven sidder gæsterne blandt krydderurter og vilde planter, og fra husets smukke stuer er der udsigt ud over Kongens Have.

+ WHERE

Kronprinsessegade 4
1306 København K