Spise/bar20
535    SOLD
- +
EXPIRED
320 DKK
160 DKK

2 lobster rolls med fritter & mayo hos Spise/bar20 – Hip Nørrebro-restaurant byder på lobster rolls i seriøst hyggelige omgivelser

Baren er bygget af gamle trækasser, murstensvæggene er rå, og det smukke bindingsværk i loftet er selvfølgelig bevaret. Hos Spise/bar20 emmer det af nørrebro’sk afslappethed, og skuldrene sænker sig næsten instinktivt, så snart man træder ind i restauranten. I køkkenet laver kokkene alt fra bunden på lokale råvarer i sæson. Hummerne er pivfriske, og maden tilberedes med præcision.

WHAT YOU GET

Få lobster rolls med fritter & mayo hos Spise/bar20 på Nørrebro. Spis i den hippe restaurant eller bestil 'to go'. Hvert værdibevis gælder for 2 personer. Smag lobster rolls serveret i lune briochebrød med hummer, hjemmesyltede cornichoner, frisk grønt og citron, akkompagneret af håndskårne fritter og ramsløgsmayo. Nyd en fantastisk frokost eller aften på Spise/bar20. Byd venner, veninder og kæreste på nogle af byens lækreste lobster rolls.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Spise/bar20
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. august 2019
  • Bordreservation og bestilling af take away kan foretages online samt via telefon
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 16-23
Torsdag - fredag, kl. 16-24
Lørdag, kl. 10-24
Søndag, kl. 10-22

+ ABOUT

Hos Spise/bar20 står den på tilbagelænet hygge og mad, der vækker glæde omkring bordet. Her er der fokus på økologi, bæredygtighed og kvalitet. Maden tilberedes med kærlighed til håndværket, og det ambitiøse cocktailkort suppleres af vin og craft beer fra ind- og udland.

Stearinlys og frithængende lamper kaster lys ned over de velbesøgte lokaler, som er fyldt med gamle møbler og planter i alskens varianter. Her kreerer kokkene lækker mad og byder på solskinsservering langs husfacaden. Gæsterne mødes med store smil, og stemningen er ikke til at tage fejl af.

+ WHERE

Rantzausgade 20
2200 København N