SKAAL
663    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Ølsmagning med 5 fantastiske ølbryg hos SKAAL i Indre By – Invitér venner & familie på øl fra verdens bedste bryggerier

48 fadølshaner og flere end 60 forskellige flaske-øl fra hele verden! I hjertet af København byder én af landets største ølbarer på alt, hvad du drømmer om. De blev nomineret Byens Bedste Ølbar 2018, og for få måneder siden blev de rost til skyerne i Berlingske under overskriften ”Et eldorado for ølnørder”. Invitér venner, familie & kæreste på en humlerejse hos SKAAL med øl fra verdens bedste bryggerier.

WHAT YOU GET

Tag til ølsmagning hos SKAAL og smag 5 fantastiske øl fra mikrobryggerier og øl-producenter rundt om i hele verden. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Lad de dygtige øl-tendere guide dig igennem et vidunderligt univers af øl – udvalgt af tenderen på dagen. Smag alt fra Double IPA fra Stone Brewing i Californien til Drink'in Yuzu Berliner fra Mikkeller med smag af japansk citrus. Nyd øl fra verdenskendte Hoppin' Frog og Imperial Stout fra Founders Brewing Co. lagret på amerikanske bourbonfade. Få trappist-øl brygget af belgiske munke og Weissbier fra hæderkronede Weihenstephaner. Smag SKAAL’s egen Double IPA med noter af citrus, brygget i samarbejde med BRUS. Nyd BrewDog Sour Ale, kulsort Dry Stout fra Spybrew og meget mere. Få en fantastisk øl-oplevelse hos SKAAL. Der afholdes ølsmagninger hver uge – både på hverdage og i weekenden.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos SKAAL
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. august 2019
  • Når du har købt værdibevis, kan du booke ølsmagning via www.bit.ly/skaalsmagning – vælg ”Social ølsmagning” og skriv ”5 øl” i kommentarfeltet
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 11:30-01:00
Torsdag - lørdag, kl. 11:30-03:00
Søndag, kl. 11:30-23:00

+ ABOUT

Øl-udvalget er imponerende og skifter med sæsonen – og med flere end 100 forskellige øl på menuen findes der noget for hver en smag. Kun de ypperste ølbryg får adgang til SKAAL’s højt rangerede fadølshaner, og alt er nøje udvalgt af Jens Ungstrup, én af verdens mest anerkendte øl-anmeldere.

Hos SKAAL er der fokus på kvalitet & service, og ølbarens tendere guider gæsterne igennem den store jungle af velsmagende øl. Her udskænkes der øl til det øl-entusiastiske publikum, som går i byen for at more sig og for at få fantastiske smagsoplevelser. Og med spændende øl fra hele verden er SKAAL en rendyrket fornøjelse for alle.

+ WHERE

Kultorvet 11
1175 København K