Almanak
925    SOLD
- +
EXPIRED
220 DKK
145 DKK

2 stk. smørrebrød hos Michelin-anbefalede Almanak – The Standards smørrebrødsrestaurant høster anerkendelse i ind- og udland

Havudsigt og landets måske bedste smørrebrød! De slog dørene op for første gang i 2013 og har trukket overskrifter i alt fra Politiken til Berlingske og The New York Times. De har fået 5 stjerner i Børsen og har til huse på The Standard helt ud til havneløbet i København. Hos Almanak tager kokkene afsæt i det klassiske danske smørrebrød, som nytænkes og forfines både i dets sammensætninger og smage. Råvarerne hentes hjem fra anerkendte landbrug, og sæsonen dikterer menuen.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på frokost hos Michelin-anbefalede Almanak i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. I har frit valg til alt på smørrebrødskortet, og I vælger hver især 2 stk. smørrebrød. Smag fx gammeldags modnede sild med kapers, skalotteløg og pisket crème fraîche. Få roastbeef med friterede løg, remoulade og friskrevet peberrod. Nyd koldrøget laks med røræg og sprødstegt rødspættefilet med spidskål, remoulade og citron. Få æg med håndpillede rejer, dild-emulsion og karse. Smag rullepølse med sky, løg og sennepscreme. Få tatar af okseinderlår med syltede gule beder, ramsløgsmayo og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Almanak
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Smørrebrød serveres til frokost (fra kl. 12-15)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. september 2019
  • Booking skal foretages online – anfør ”Smørrebrød” på din reservation (udendørspladserne kan ikke forhåndsreserveres)
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 12-24

+ ABOUT

I den gamle færgeterminal i Havnegade huser The Standard nogle af landets bedste restauranter. Lokalerne er indrettet med klassisk dansk design, og vinduerne går fra gulv til loft. Udsigten til Operahuset og Christianshavn er mildest talt betagende, og når vejret tillader det, rykker gæsterne ud under åben himmel.

Hos Almanak kreerer kokkene smørrebrød i moderne fortolkninger. Stemningen er fantastisk, og smagene forfører. Her er råvarerne sæsonbetonede, håndplukket fra landbrug rundt om i hele landet. Smørrebrødet er i en liga for sig selv, og køkkenet styres af den anerkendte køkkenchef David Pedersen, der er skolet hos Claus Meyer.

+ WHERE

Havnegade 44
1058 København K