All-in på forårsruller: 2 kæmpe forårsruller hos Cholon by Lâm Lê i Indre By – LêLê-stifter har åbnet ny asiatisk mini-restaurant og take away

Simon Evers
Head Concierge
1000 købt
190,-    /    95,-

I 2003 startede han LêLê sammen med sine søskende, og indtil for nylig stod han i spidsen for hele koncernen. Nu er Lâm Lê brudt ud og har åbnet ny asiatisk mini-restaurant og take away. Han står selv bag gryderne i køkkenet og fokuserer kun på én ret, som han har nørdet til perfektion. Tag forbi Cholon i hjertet af København. Byd venner, veninder og kæreste på forårsruller, som I aldrig har smagt dem før.

Det får du

Få kæmpe forårsruller hos Cholon by Lâm Lê i Indre By. Spis i den asiatiske mini-restaurant eller bestil 'to go'. Hvert værdibevis gælder for 2 personer. Du har frit valg mellem Cholon- og Veggierullen. Smag Cholonrullen med grønlandske rejer, frisk grønt og oksekød marineret i soja, ingefær og sød chili. Få Veggierullen med karamelliserede shiitake-svampe, blancheret kål, fintsnittet gulerod og porrer, toppet med friske spirer, crème fraîche og citron. Forårsrullerne er knasende sprøde, og du bestemmer selv, om du ønsker rullerne serveret med soja- eller karrysauce tilsmagt med appelsin, ingefær og chili.

Cholon by Lâm Lê

Holbergsgade 12
1057 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Cholon by Lâm Lê
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. august 2019

Sagt af andre

Ingen kan lave mad bedre end Lâm Lê!
Lâm Lê har i den grad forstået, hvordan man forkæler sine gæster...
Var ikke klar over at en forårsrulle kunne være så stor en madoplevelse!
Spændende nyfortolkning af forårsrullen!
Vildt lækker mad og hyggelig atmosfære.
Byens bedste forårsruller!

Af Mads, Marie, Anja, Thomas, Simon & Henriette – Kilde: Facebook & Google

Om Cholon by Lâm Lê

Hans kærlighed til maden & gæsterne er enorm, og det kommer næppe som nogen overraskelse, hvorfor folk falder pladask for den storsmilende Lâm Lê. I løbet af de seneste 15 år har han udviklet LêLê til én af Danmarks største restaurant-succeser, men nu er det tid til et nyt eventyr med nørderi og nærvær på et helt nyt niveau.

Hos Cholon nyfortolker Lâm Lê den klassiske forårsrulle, både i form af dens smag og størrelse. Han tager afsæt i gamle familieopskrifter, som han fusionerer med teknikker og råvarer fra Kina, Vietnam og Norden. Lokalet har han indrettet med smukke slagterfliser, kobber, træ, levende lys og marmor. Og for blot én måned siden blev dørene slået op for første gang.

 

Åbningstider

Tirsdag - søndag, kl. 11:30-20:00

190,-    /    95,-
UDSOLGT
1000 købt

UDSOLGT!

Cholon by Lâm Lê

Holbergsgade 12
1057 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Cholon by Lâm Lê
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. august 2019
UDSOLGT