Mission
1261    SOLD
- +
EXPIRED
295 DKK
195 DKK

10 serveringer hos Mission i Indre By – The Standards nyeste restaurant henter inspiration fra Middelhavet og Californien

De er placeret ud til vandet i København og har til huse på The Standard – side om side med Michelin-restauranten Studio og Almanak. Hos Mission udforsker den canadiskfødte køkkenchef, Alex Dadzis, det alsidige Middelhavsområde. Lige som i det californiske fusionskøkken er maden inspireret af vidt forskellige kulturer, og menuen spænder over alt fra unikke pizza- og pastaretter til arabiske fladbrød og friterede blomkål. Stemningen er laid-back, og udsigten er mildest talt betagende.

WHAT YOU GET

Få 10 serveringer hos Mission i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen skifter med sæsonen og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx hjemmebagte fladbrød med drænet yoghurt og ceviche af torsk, marineret i lime og chili. Få friterede blomkål med blue cheese og calzone fritto med nduja og gammel knas. Nyd håndlavet tagliatelle med and, syltede svampe og brændt kål. Få græskar med gedeost, kastanje-crumble og mynte. Smag surdejspizzaer med vilde svampe, blåskimmelost og honning – eller med vesterhavsost, bøffel-mozzarella og friskrevet trøffel. Nyd stegt rødkål med tahin og puffede quinoa. Få marineret rødbede med citrus, ricottacreme og sumac. Nyd softice på pistacie, toppet med crumble af sort-peber-shortbread og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mission
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juli 2019
  • Booking skal foretages online – anfør ”Kitchen Trip” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

I den gamle færgeterminal i Havnegade har The Standard siden 2013 huset nogle af landets bedste restauranter, og sidste år stillede madverdenen så igen skarpt på den ikoniske havnebygning. Efter et lille års planlægning rykkede den talentfulde køkkenchef Alex Dadzis ind, og Mission så for første gang dagens lys.

Hos Mission udforskes Middelhavsområdet med californisk twist og fokus på danske råvarer i sæson. Alex Dadzis trækker på sin fortid fra Bæst, Pitt Cue i London og verdensberømte Tartine. Nu serveres hans retter 'family style' i imponerende smukke lokaler i København. Her er der smæk på smagen, og gæsterne forkæles med udsigt til Operahuset og Christianshavn.

+ WHERE

The Standard
Havnegade 44
1058 København K