Spise/bar15
649    SOLD
- +
EXPIRED
400 DKK
199 DKK

4-retters menu hos Spise/bar15 – Populær Nørrebro-restaurant udvider med hygge og seriøst god mad på Frederiksberg

Pudsede vægge, rustikke træborde, levende lys, planter og specialimporterede fliser. Deres mad er eksperimenterende og ofte med et fransk-nordisk twist. Råvarerne hentes hjem fra små landbrug, og kokkene kan deres kram. For 4 år siden slog Spise/bar20 dørene op på Nørrebro med mad & omgivelser, der har slået benene væk under gæster og madanmeldere. Nu har søster-restauranten Spise/bar15 set dagens lys på Frederiksberg. Hyggen er intakt, og maden er bedre end nogensinde.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Spise/bar15 i hjertet af Frederiksberg. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx vaffel med stenbiderrogn, crème fraîche og danske spirer. Få tatar af okseinderlår med syltede bøgehatte, rødløg, bolchebeder, estragonmayo og sprøde jordskokkechips. Få varmrøget laks eller sauteret blomkål med dukkah og brunet smør. Smag risotto med syltede shiitake-svampe, brøndkarse og parmesan-tuiles. Nyd kulmule med sauce tartare eller hanger steak med håndskårne fritter og bearnaise. Få panna cotta med frisk mango, vanilje, saltlakrids og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Spise/bar15
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person til 4-retters aftenmenu
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. juni 2019
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 9-23
Torsdag - lørdag, kl. 9-24
Søndag, kl. 9-22

+ ABOUT

Hos Spise/bar15 står den på tilbagelænet hygge og mad, der vækker glæde omkring bordet. Her er der fokus på økologi, bæredygtighed og kvalitet. Aftenkortet er spækket med delevenlige retter, og maden tilberedes med omhu og kærlighed til håndværket.

Lokalerne er smukt indrettet med et mix af nye og gamle møbler. Maden er skarp, vinene og øllen hentes hjem fra vingårde & bryggerier rundt om i hele verden. Hos Spise/bar15 videreføres søster-restaurantens nørrebro’ske afslappethed og charme. Gæsterne mødes med store smil, og stemningen er ikke til at tage fejl af.

+ WHERE

Rolighedsvej 15
1958 Frederiksberg