Anbefalet af Politiken: Frokost & drikke for 2 personer hos LOUISE ROE GALLERY – Kendt designer har åbnet eksklusivt livsstils- og caféunivers i hjertet af København

Simon Evers
Head Concierge
924 købt
240,-    /    119,-

De bliver omtalt i verdenskendte design- og livsstilsmagasiner som ELLE Decoration, Wallpaper og Glamour. De har fans i hele verden og overtog for få måneder siden ét af byens mest eksklusive butikslokaler. Med en overflod af marmor og smukt design har Louise Roe åbnet storslået livsstils- og caféunivers i hjertet af København. Maden er suveræn, og Politiken skrev ”Lyst, tjekket og eksklusivt. Serveringerne holder højt niveau, betjeningen er charmerende, og stedet klæder Indre By”.

Det får du

Få frokost & drikke for 2 personer hos LOUISE ROE GALLERY i Indre By. Spis i caféen eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle frokostretterne på kortet. Få surdejsbrød med prosciutto og trøffel-ricotta-creme, toppet med syltede rødløg, solsikkekerner og friske urter. Nyd bowl med rørt tun, øko-æg, kapers, spirer og sprød salat. Få rugbrød med avocado og honningristede pecannødder eller med æg, estragon-creme og ristet pistacie. Smag røgede beder med gedeost og figenkompot, serveret på nybagt surdejsbrød. Nyd dagens salater, varme veganske supper og gourmet-toasts med prosciutto og Vesterhavsost fra La Treccia. Få kombucha, hjemmelavet hibiscus-iste og koldpresset juice med alt fra appelsin til rødbede. Nyd økologiske sodavand, smoothies, latte, cappuccino og meget mere.

LOUISE ROE GALLERY

Vognmagergade 9
1120 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos LOUISE ROE GALLERY
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. maj 2019

Sagt af andre

5 stjerner til LOUISE ROE GALLERY!
Fantastisk stemning.
Maden… Mums! Kan klart anbefales.
Lækkert lokale, god atmosfære og fedt design.
Serveringerne holder højt niveau, og betjeningen er charmerende!

Af Pernille, Lars, Martin, Jan & madanmelder Morten Hjortshøj – Kilde: Facebook & Politiken

Om LOUISE ROE GALLERY

I Gutenberghus fra 1903 har LOUISE ROE GALLERY slået dørene op til et inspirationsunivers, hvor eget bolig- og interiørdesign kombineres med smukt anrettede frokostserveringer. Omgivelserne er i en klasse for sig selv, og Louise Roe har endnu en gang givet Københavns designscene et nøk opad.

Hos LOUISE ROE GALLERY flokkes gæsterne om de store stenborde og ved vinduespladserne med udkig til livet i Indre By. Dagslys strømmer ind ad kæmpemæssige vinduer og lyser de smukke, højloftede lokaler op. Æstetikken og råvareniveauet er højt. Det meste er økologisk, og leverandørerne tæller alt fra ostefolkene hos La Treccia til de anerkendte bagere hos The Bread Station.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag, kl. 8-18
Fredag, kl. 8-19
Lørdag, kl. 10-17

240,-    /    119,-
UDLØBET
924 købt

Afsluttet:
21-02-2019

LOUISE ROE GALLERY

Vognmagergade 9
1120 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos LOUISE ROE GALLERY
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. maj 2019
UDLØBET