DEJ
853    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

2 valgfrie pizzaer hos DEJ ved Kødbyen – Ny pizza-restaurant & take away byder på vilde pizzaer og tjekkede omgivelser

I tjekkede omgivelser ved Kødbyen nørdes der pizzaer til perfektion! Smukke fliser pryder restaurantens gulve, mens vilde planter, stearinlys og dæmpede glødepærer sætter stemningen blandt gæsterne. Her er der direkte udkig til pizzabagerne i det åbne køkken. Pizzakortet spænder over alt fra det klassisk italienske til det innovative og veganske. Råvarerne skifter med sæsonen og én af verdens bedste pizzaovne er hentet hjem fra Izzo-fabrikken i Napoli.

WHAT YOU GET

Få 2 valgfrie pizzaer hos DEJ ved Kødbyen. Spis i restauranten eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle pizzaerne på kortet, både til frokost og aften. Få Bresaolaen med tomat, mozzarella, lufttørret skinke, balsamico og parmesan. Nyd Philippa K med tomatsauce, sicilianske oliven, stærk italiensk pølse og grøn peber. Få Karo med grillet zucchini, gedeost og pesto eller smag Østershatten med mozzarella, krydrede kødboller, østershatte og hvidløg. Smag veganske pizzaer med alt fra spinat og zucchini til soltørrede tomater og chili. Nyd klassisk Margherita og Ramsbæk med tomat, gorgonzola, parmaskinke og balsamico. Få Kartoflen med mozzarella, kartoffel, rosmarin, trøffelpesto og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos DEJ
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. maj 2019
  • Bordreservation samt bestilling af take away skal foretages på telefon 32 12 81 81
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 11:30-22:00
Fredag, kl. 11:30-23:00
Lørdag, kl. 10:30-23:00
Søndag, kl. 10:30-22:00

+ ABOUT

Blandt hippe Vesterbro-restauranter har DEJ slået dørene op til pizzaer, cocktails og seriøst god stemning. Omgivelserne er storslåede, og pizzabagernes kærlighed til håndværket er ikke til at tage fejl af. Dejen koldhæves og laves på en blanding af rug-, hvede- og grahamsmel, som gør pizzabundene sprøde og en krumme sundere. Alt laves fra bunden på gode råvarer i sæson, og smagen er fænomenal.

Hos DEJ bliver der kræset om gæsterne. Her inviteres upcoming bands forbi og spiller intimkoncerter, mens dygtige bartendere serverer cocktails i glas og pitchers. I køkkenet fusionerer pizzabagerne gamle italienske pizzatraditioner med råvarer og smage fra Norden. Udvalget er imponerende, og én gang om måneden kommer der nye pizzaer på kortet.

+ WHERE

Halmtorvet 27 E
1700 København V