56 grader
334    SOLD
- +
EXPIRED
400 DKK
250 DKK

3-retters menu hos Michelin-anbefalede 56 grader – Smag nordiske gourmetretter i fantastiske omgivelser på Holmen

Nordisk gastronomi rost af Michelin, madanmeldere og gæster fra ind- og udland. Restaurant 56 grader har slået sig ned i Charlotte Amalies Bastion, der i 1744 blev opført som ammunitionslager for den danske flåde. Krudthusets fritstående træbjælker og rå stenvægge repræsenterer et glimt af fortiden. Kokkene er landets bedste og forkæler gæsterne i historiske omgivelser, smukt omringet af Holmens natur, med restaurantens egen køkkenhave og Noma som nærmeste naboer.

WHAT YOU GET

Få 3-retters menu hos Michelin-anbefalede 56 grader. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx norsk jomfruhummer med brændte porrer og friteret tang, serveret i suppe på friskfangede blåmuslinger. Få rådyr med pommes anna eller pandestegt dansk kuller med dehydrerede kartofler, appelsin-marineret kål, hollandaise og syltede ramsløg. Nyd chokolademousse med havtornsorbet, kandiseret gulerod og karamelliseret hvid chokolade, toppet med friske havtorn. Invitér venner, familie og kæreste på nordiske retter, som er en sand fryd for både gane og øje.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos 56 grader
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. maj 2019
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 18-24

+ ABOUT

I naturskønne omgivelser på Holmen byder restaurant 56 grader på nordisk gastronomi i historiske rammer. Her kreerer anerkendte kokke udsøgte retter på lokale råvarer i sæson. Gæsterne forkæles med smage, der pirrer og forfører, og omgivelserne er så smukke, at Noma sidste år slog sig ned lige ved siden af.

Året rundt høster kokkene alt fra økologiske urter til kål og spiselige blomster i restaurantens store køkkenhave. Kokkene har deres fortid på nogle af landets fineste restauranter, og i køkkenet fremtryller de anretninger, der flere år i træk har sikret topanmeldelser og anbefalinger fra selveste Michelin.

+ WHERE

Krudtløbsvej 8
1439 København K